DOLAR
38,4202
EURO
43,6537
ALTIN
4.133,83
BIST
9.490,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
24°C
Muğla
24°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Yağmurlu
18°C
Perşembe Yağmurlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Yağmurlu
19°C

Sanat Güneşi Zeki Müren Bayram’da unutulmadı, ziyaretçi akınına uğradı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşamının son 25 yılını Bodrum’da geçirdikten sonra 24 Eylül 1996 yılında röportaj için gittiği İzmir TRT stüdyolarında yaşamını yitiren sanat güneşi Zeki Müren Şeker Bayramı’nda hayranlarının akınına uğradı. Zeki Müren Müzesi’ni yaklaşık 5 bin kişi ziyaret etti.

Sanat Güneşi Zeki Müren Bayram’da unutulmadı, ziyaretçi akınına uğradı
03.04.2025
20
A+
A-

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşamını sürdürürken 24 Eylül 1996 yılında röportaj için gittiği İzmir TRT stüdyolarında yaşamını yitiren sanat güneşi Zeki Müren’in yaşadığı ve sonradan Zeki Müren Sanat Müzesi’ne çevrilen evi Şeker Bayramı’nda ziyaretçi akınına uğradı.

AKIN AKIN ZİYARETE GELDİLER

Yurdun dört bir yanından gelen tatilciler Zeki Müren Sanat Müzesi’ni gezdi, O’nun için dua etti. Müzenin bahçesinde bulunan Dev Zeki Müren Anıtı ile birlikte ziyaretçiler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Müzeyi bayramın ilk gününden itibaren yaklaşık 5 bin kişinin ziyaret etitği öğrenildi.

Sanat Güneşi Zeki Müren Bayram’da unutulmadı, ziyaretçi akınına uğradı

“UNUTULMASI MÜMKÜN DEĞİL”

Ankara’dan tatil için Bodrum’a gelen emekli bankacı Adile Gürçilek “Zeki Müren’in şarkıları ile büyüdük , o şarkılarla yaşadık. Ne şarkıları ne kendisi unutulmadı. Bodrum’a her geldiğimizde ailecek ziyarete gelir dualarımızı ederiz. Böyle bir sanatçının unutulması mümkün değil” diye konuştu.

Sanat Güneşi Zeki Müren Bayram’da unutulmadı, ziyaretçi akınına uğradı

Zeki Müren’in sahne kostümlerinin, aldığı ödüllerin özel fotoğraflarının yer aldığı oda ile yatak odası , kostümleri ve kullandığı 1976 model Buick Regal marka otomobil hayranları tarafından büyük ilgi gördü.

 Kaynak: Sözcü

Aktur tatil sitesi
ETİKETLER: ,