DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
18°C
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
21°C

Sınırsız Hayallerin Kapısı Animeler

Filmler, diziler gerçek yaşamla, hayal dünyasının arasında öğretici ve eğlendirici zaman geçirmemizi sağlayan vazgeçilmezlerimizdir.

Sınırsız Hayallerin Kapısı Animeler
23.05.2020
1.302
A+
A-

Filmler, diziler gerçek yaşamla, hayal dünyasının arasında öğretici ve eğlendirici zaman geçirmemizi sağlayan vazgeçilmezlerimizdir. Bununla birlikte sinema ve dizi endüstrisi pek çok konuda sınırlarla karşı karşıyadır. Bir film veya dizinin çekilebilmesinin yüksek maliyetleri, bazen istenileni tam olarak aktaramamak gibi sorunlar, senarist ve yönetmenleri sınırlar. Anime alternatif olarak ortaya çıkmış ve neredeyse sınırların olmadığı çok geniş bir yaratıcılık ortaya koyar. Animelerin bu özellikleri, senarist ve kurgu dünyasının yetenekli kişilerinin, sınırlar olmadan istedikleri hikayeyi istedikleri gibi aktarabilmelerini sağlıyor. Bu durum anime hayranlarının da giderek daha fazla artmasına neden oluyor. Anime izle linkiyle ulaşabileceğiniz platformumuz, en geniş anime arşivlerinden birinin kapısını aralamanızı sağlayacaktır.

En Büyük Anime Efsanelerinden Biri Death Note

Yaratıcılığın animelerin sağladığı avantajlarla aktarılabilmesinin en iyi örneklerinden bir tanesi olan Death Note, eşsiz bir senaryo ve kurguya sahiptir. Bu özellikleriyle, dünya genelinde milyonlarca hayranı olan Death Note, ilk olarak bir manga serisi olarak kullanıcıya ulaşmaya başladı. Manga olarak kullanıcının büyük beğenisini kazanan Death Note’ a 2006 yılında anime hazırlanmaya başladı. Animesi sayesinde milyonlarca izleyiciye ulaşan ve çok büyük beğeni kazanan seri, animelere bakış açısının değişmesinde bile büyük rol oynadı. Death Note izle linkiyle, serinin tüm bölümlerine yüksek görüntü kalitesiyle ulaşabilirsiniz.

Death Note Neden Bu Kadar Başarılı

Önceleri doğru dürüst senaryoları olmayan, basit birer çizgi film olarak görülen animeler, Death Note gibi yüksek kaliteli senaryoya, eşsiz ve efsane karakterlere, çok başarılı bir kurguya sahip bir örnekle ne kadar değerli olabileceğini gösterdi. Çok başarılı bir senaryo ve senaryonun oluşmasını sağlayan derinlikli karakterler, hemen her şeyi sorgulamamızı sağlayacak denli güçlü. Bir şeylerin yanlış gittiğini düşünen ve yenilik gerektiğini düşünen bir ölüm meleği ve geleceği parlak zeki bir genç senaryonun özü durumundadır. Bu dünya ve ölüm sonrası her şeyin nasıl olacağına, yaşamın ne denli değerli olduğuna, adalet, hak gibi kavramların sınırlarının olup olmadığına benzersiz bir bakış açısı getiriyor Death Note. Bu özellikleriyle mutlaka izlenmesi gereken bir anime olmayı fazlasıyla hak ediyor.

Aktur tatil sitesi