DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
18°C
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C
Çarşamba Açık
22°C

Slim N Lift Erkek Korse Atlet ile Göbek Şekillendirme

Slim N Lift Erkek Korse Atlet ile Göbek Şekillendirme
02.04.2022
858
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Göbek bölgesinde şekillendirici etki meydana getiren slim n lift, aynı zamanda depolanmış olan yağların toparlanmasını ve vücudun sıkılaşmasını sağlayan bir korse modelidir.

Erkek Atlet Korse ile Göbek Şekillendirme

Vücudumuzda en hareketsiz bölge olarak nitelendirilen göbek, yanlış beslenme, hareketsiz yaşam tarzı gibi etkiler sonrasında yağlanma problemine maruz kalabilir. Esnek ve aynı zamanda sıkılaştırıcı özelliği bulunan kumaşlardan elde edilmiş olan erkek atlet korseler, bu fazla kiloların eşit şekilde dağılmasını sağlayarak hem daha ince hem de daha zayıf gözükmeyi sağlamaktadır. Şekillendirici özelliği bulunan slim n lift korse, karın bölgesinin daha kaslı ve formda olmasını sağlayabilmektedir. Vücudun üst bölgesinde anında toparlama etkisi meydana getirerek 1-2 beden incelme sağlamaktadır. Bu atlet korsenin üzerinde özel dikişlerle ile hazırlanmış şekiller bulunmaktadır. Bu şekiller sayesinde vücut daha atletik görünmektedir. Göbek bölgesindeki sarkma problemlerinin giderilmesi için etkili olan erkek atlet korse, varlığını hissettirmeden vücudun ince gözükmesini destekler. Erkek göbek korsesi sadece göbek bölgesine değil aynı zamanda bel, sırt ve göğüs bölgesine 1xbet giriş de etki etmektedir.

Slim N Lift Korse Zayıflatır mı? Sıkılaştırır mı?

Görünüş itibari iç çamaşırı olarak giyilen atletleri andırsa da kumaşı ve sağlamış olduğu etkileri bakımından birçok farklı özelliğe sahiptir. Oldukça esnek bir kumaşa sahip olmasına rağmen aynı zamanda sıkılaştırıcı etki de meydana getirmektedir. Tüm bunlar meydana gelirken vücutta hareket kısıtlılığı gibi etkiler de meydana gelmemektedir. Vücudun forma girmesine yardımcı olan erkek göbek korsesi, giyildiği andan itibaren 1-2 beden incelme sağlamaktadır. Bu incelme ve sıkılaşmanın kalıcı olabilmesi için düzenli kullanım sağlanmalıdır. Fazla kilolarından hızlı bir şekilde kurtulmak ve bunları gizlemek isteyen kişiler için slim n lift korseler oldukça doğru bir seçimdir.

Erkek Atlet Korse Nasıl Kullanılır?

Göbeği olan ve atletik bir vücuda kavuşmak isteyen erkekler için faydalı olan erkek atlet korseler hem spor hem de şık kıyafetlerin altına rahatlıkla giyilebilmektedir. İnce bir kumaşa sahip olması sayesinde korse olduğu belli olmayan bir iç giysiler vücutta kaslı bir görünüm meydana getirirken aynı zamanda incelme ve sıkılaşma etkisi da oluşturur. Günlük hayatta normal iç çamaşırı olarak kullanılabilir. İstenilen kıyafetin altına giyilebilen dikişsiz erkek atlet korse, neopren ve elastan kumaşlardan üretilmiştir. Böylece terleme meydana getirmeden rahat bir kullanım sunmaktadır. Zayıflama sürecinde hızlı bir sıkılaşma sağlamak için spor yaparken ya da yürüyüş sırasında giyilebilir. Bu Atlet korse aynı zamanda kilo verme süreci sonrasında meydana gelebilecek sarkma problemlerini de gidermektedir.

Erkek Korse Atlet Sipariş ve Satın Alma

Fazla kilolarınızı gizlemek ve atletik bir vücuda sahip olmak istiyorsanız sizler de bu erkek atlet korselerden yararlanabilirsiniz. Fakat bu konuda dikkat edilmesi gereken konu beden seçimidir. Eğer erkek korse atlet bedeni nasıl seçilir diye merak ediyorsanız, normal iç çamaşırı olarak kullanmış olduğunuz atletler ile aynı bedeni tercih etmeniz gerekmektedir. Yanlış beden seçimi beklenilen etkiyi göstermeyebilir.

Bodrum Ev Emlak