DOLAR
32,5591
EURO
34,8861
ALTIN
2.428,95
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
25°C
Muğla
25°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Açık
23°C
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C

Sol Parti Bodrum ‘’Mazı bölgesinde yangından sonra Sel felaketi yaşanabilir ‘’

Sol Parti Bodrum ‘’Mazı bölgesinde yangından sonra Sel felaketi yaşanabilir ‘’
A+
A-

Muğla’nın Bodrum ilçesinde meydana gelen orman yangınlarında zarar gören Yukarı Mazı ve Aşağı Mazı köylerini ziyaret eden Bodrum Sol Parti üyeleri yangınlardan sonra meydana gelebilecek sel felaketine dikkat çekti, önlem alınmasını istedi.

Kaynak Anterhaber.com

Muğla’nın Bodrum ilçesinde meydana gelen orman yangınlarında zarar gören Yukarı Mazı ve Aşağı Mazı köylerini ziyaret eden Bodrum Sol Parti İlçe Başkanı Oben Konyalıoğlu ve parti üyeleri yangın komisyonu ile birlikte incelemelerde bulundu.

ZEYTİN VE ÇAM AĞAÇLARININ YÜZDE 90’I KÜL OLDU

Yangından zarar gören köylülerle görüşen Konyalıoğlu yaptığı açıklamada “Bugün  Mazı bölgesinde yaptığımız görüşmelerde ve incelemelerde ,Mazı bölgesinde  bulunan ağaçların  %90 oranında yandığını gözlemledik, kış döneminde yağış olduğunda, yağmur suyunu tutabilecek ağaç kalmadı ,yağmur suyu olduğu gibi tüm tepe ve çevre dağlardan  dere yatağına akacak, dere yatağının sağ ve sol tarafında konutlar var. Tüm yetkili organları uyarıyor, Mazı bölgesine dikkat çekiyoruz . Önlemleri alın ,başka felaketlerin yaşanmasını önleyin ,proaktif yaklaşım gösterin” dedi.

Sol Parti Bodrum ‘’Mazı bölgesinde yangından sonra Sel felaketi yaşanabilir ‘’

YANMAYAN AĞAÇLARIDA KESMİŞLER

Konyalıoğlu ve partililer yanan ormanlık alanlarda Muğla Yandı AKP İzledi Yönetimiyorsunuz Defolun  yazılı pankart açarak “Yaptığımız incelemelerde, yanan ağaçların kesilmesi sırasında yanmayan ağaçlarında kesildiğini  gördük, bu konuda araştırma yapılarak acil önlem alınmalıdır . Yangından zarar gören köylü, esnaf ve konutlara  yardımlar gecikmeden yapılmalıdır, bürokrasi çarkı içerisinde çaresiz kalan kişilere sonuç odaklı bir yaklaşım gösterilmelidir. Mazı bölgesi turistik bir bölge olduğundan girişinden itibaren yolun her iki tarafında yeşillendirme çalışması yöre insanının görüşleri de alınarak yapılmalıdır” ifadelerini kullandı.

 

Sol Parti Bodrum ‘’Mazı bölgesinde yangından sonra Sel felaketi yaşanabilir ‘’

polat-galle