DOLAR
32,3190
EURO
35,1206
ALTIN
2.301,92
BIST
9.053,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Son Teknoloji Ürünü Olan Soğuk Lipoliz Uygulaması Öncesi Bilinmesi Gereken Her Şey!

Son Teknoloji Ürünü Olan Soğuk Lipoliz Uygulaması Öncesi Bilinmesi Gereken Her Şey!
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Teknoloji, günden güne daha çok gelişen ve gelişimiyle her alana parmak basan geniş bir kavramdır. Kendi gelişime ile birçok farklı alanda da gelişmeye neden olmuştur ki bu alanlardan birisi de bölgesel fazlalıklardır. Bölgesel kilolardan, yağlanmalardan, selülitten herhangi bir acı, ağrı ya da kesik olmadan kurtulmak ister misiniz? Son teknoloji ürünü olan soğuk lipoliz, tam da size göre o zaman. Alanında uzman olan ve adından sık sık bahsettiren CoolClinic ile detaylı görüşmeler yaptık ve soğuk lipoliz nedir, tedavi alanları nelerdir gibi çok soruya cevaplar aldık. İşte merak edenler için derlediğimiz tüm detaylar…

Soğuk Lipoliz Nedir?

Bölgesel yağlardan kurtulabilmenin en uygun ve teknolojik yolu olan soğuk lipoliz uygulaması, fofatidil asit kullanılan bir uygulamadır. Uygulama sırasında farklı maddelere de başvurulabilmektedir ancak yapılan araştırmalar sonucunda kullanılan hiçbir maddenin zararlı olmadığı kanıtlanmış ve zaten FDA tarafından da onay almıştır. Kullanılacak olan maddeler, uygulama sırasında herhangi bir problem çıkmaması adına kan akışını düzenleyen, dokulara canlılık katan ve daha canlı görünmesini sağlayan maddelerdir. Tabi kullanılacak olan maddenin miktarı da önemli bir faktördür ve bu da zaten uzmanlar tarafından dengelenmektedir. Özetle sıcaklık değişimi yaratarak yağ hücrelerinin yapısı bozulur ve böylece vücuttan atılırlar.

Lipolize Neden Başvurulur?

İnsan vücudunda orantısız olarak yağ birikimleri meydana gelebilmekte ve bununla birlikte estetik olmayan görüntüler ortaya çıkmaktadır. Selülit, göz altı torbalanmaları, fazla yağlar gibi durumlarda lipoterapiye başvurulabilmektedir. Ayrıca vücutta var olan şekilsizliklerin giderilmesi için soğuk lipolize başvurulmaktadır. Bu tarzda olan tüm problemler üzerinde etkilidir özetle.

Tedavi Alanları

Soğuk lipoliz nedir sorusunun cevabı alınabildiğine göre tedavi alanlarına bakabiliriz. Uygulamanın ilk amacı tabi ki yağ hücrelerinin yıkımıdır. Yağ olan bütün bölgelerde uygulama yapılabilmekte ve yapısı bozulan hücreler böylece vücuttan tamamen uzaklaştırılır. Soğuk lipoliz sonrası eğer diyet veya spor ile destekleme yapılırsa da sonuçlar daha etkili alınacaktır. Yağ alımının en zor olduğu bölgelerden biri olan koltuk altı bölgesinde de aynı şekilde uygulama yapılmakta ve başarılı sonuçlar elde edilmektedir. Kol, karın, bacak, bel ve baldır gibi akla gelebilecek olan her bölgede uygulama yapılmaktadır. Operasyon kısa sürmekte ama sonuç kalıcı olmaktadır.

Eğer bölgesel yağlanmalarınızdan şikayetçiyseniz ve kurtulmak istiyorsanız, iğnesiz, acısız, ağrısız soğuk lipoliz uygulamasına başvurabilirsiniz. Soğuk lipoliz nedir sorusunun yanıtı yeterli olmadıysa https://www.coolclinic.com.tr/ web sitesini ziyaret edebilir ve daha fazla detaya ulaşabilirsiniz.

Aktur tatil sitesi