DOLAR
32,5569
EURO
35,0018
ALTIN
2.428,25
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
23°C
Muğla
23°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
26°C

Tektaş Yüzük Bakımı Nasıl Yapılır?

Tektaş Yüzük Bakımı Nasıl Yapılır?
17.03.2021
595
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

Işıltısı, kendine has parlaklığı ve muhteşem zarafeti ile tektaş yüzükler kadınların her daim hayalini süslemeye devam ediyor. pırlanta tektaş yüzüklerin alındığı ilk günkü kadar parlak ve şık kalmasını her kadın ister. Peki, bu tasarımların bakımını ya da temizliğini nasıl yapmak gerekiyor? Bakımı ihmal edildiğinde tektaş yüzükler kararır mı? İşte yanıtlar…

Öncelikle pırlanta tektaş yüzükler kolay kolay kararmaz şeklinde bir bilgi aktararak sizi rahatlatalım. Çünkü bu tasarımlar genellikle beyaz altın kullanılarak üretiliyor. Dolayısıyla altının kararması, oksitlenmesi de oldukça uzun bir sürede gerçekleşme ihtimali olan bir durumdur. Ancak gümüş kullanılarak hazırlanan bir tektaş yüzük satın aldıysanız kısa zamanda gümüş olan bölümlerinde kararma meydana gelebilir.

Yüzüklerin temizliğini ise ihmal etmemeniz gerekir. Özellikle her gün kullanıyorsanız yani günlük kullanım için bir tektaş yüzük satın aldıysanız elbette düzenli olarak temizlemeniz gerekir. Temizlemek için güçlü kimyasallar kullanmayın. Aksi halde yüzük solabilir, kararabilir ve pırlanta da eski parlaklığını kaybedebilir. Hatta kullandığınız kimyasala bağlı olarak yüzüğünüzün bir daha kullanamayacak bir hale gelmesine bile yol açabilirsiniz.

Temizlik için ılık su içerisine az miktarda el sabunu koyun. Ardından yüzüğü içerisinde yaklaşık yarım saat bekletin. Sonrasında ise yumuşak bir bez ya da kulak çubuğu kullanarak yüzüğünüzü temizleyin İşte bu kadar kolay bir yöntem sayesinde tektaş pırlanta yüzüklerin ilk günkü kadar temiz ve parlak bir görünüm kazanmasını sağlayabilirsiniz.

Bu noktada söz konuş işlemi yapmak için bir zaman ayırmak ya da çaba sarf etmek istemeyebilirsiniz. Bu durumda da kuyumculardan yardım alın. Kuyumcular pırlanta yüzüklerin temizliğini çok kısa bir süre içerisinde yapabiliyor. Aynı zamanda bakım ve onarım çalışmalarının da kuyumcular tarafından kolaylıkla yapılabildiğini belirtelim.

Peki, yeni trend olan pırlanta yüzükleri en uygun fiyatla satın almak için ne yapmalısınız? Bu noktada da rotanızı Altınbaş internet sitesine çevirmeniz yeterli olacak. Çünkü bu internet sitesinde aradığınız her türlü tasarımı en düşük fiyatla satın alma şansınız oluyor. Üstelik model seçenekleri bir hayli geniş ve bu nedenle aradığınız modelleri bulmanız da sadece birkaç saniyenizi alıyor.

Aktur tatil sitesi