DOLAR
32,4390
EURO
34,7386
ALTIN
2.446,03
BIST
9.909,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
26°C
Muğla
26°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
23°C

The Bodrum Cup Kampana Çanı’nın çalınması ile başladı

The Bodrum Cup Kampana Çanı’nın çalınması ile başladı
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Kaynak Anterhaber.com

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 18-23 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan The Bodrum cup Yat Yarışmaları’nın startı için bugün Kampana Töreni düzenlendi. Törene Organizasyon komitesi başkanı Süleyman Uysal, Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Bodrum Belediye Başkanı CHP’li Ahmet Aras, Milas Belediye Başkanı CHP’li Muhammet Tokat, Muğla CHP Milletvekili Suat Özcan, yarışmaların onursal başkanı Erman Aras ve yarışmaların isim sponsoru olan Amerikan Hospital’ın Başhekimi Dr. Yusuf Babayiğit, Bodrum Denizciler derneği Başkanı Erol Erdoğan ve denizciler katıldı.

Yaklaşık yarım saat geç başlayan kampana töreni nedeni ile bazı yelkencilerin ve basın mensuplarının töreni terk ettiği görüldü. Kampana töreninin sunuculuğunu deneyimli sunucu Murat Can Canbay yaptı.

The Bodrum Cup Kampana Çanı’nın çalınması ile başladı

ORGANİZASYONUN TEMASINI HEPBERABER OLARAK, BELİRLEDİK

Organizasyon Komitesi Başkanı Süleyman Uysal yaptığı açıklamada “Türkiye Cumhuriyeti’nde önemli bir olayı gerçekleştirdik. Tam 33 yıldır aralıksız bir organizasyonu sürdürüyoruz. Her yıl gerçekten Bodrum’a yakışan bir organizasyon yapıyoruz. Bu nedenle her yıl organizasyonun üzerine bir şeyler katarak gidiyoruz. Bodrum Cup iyilik temelinde buluşmuş bir organizasyon, buradan elde edilen gelirleri önemli ve doğru vakıflara aktaran bir organizasyon. Bu yıl çok uzun süre ayrı kaldık, ayrıca çıkan yangınlarla ciğerlerimiz yandı. Bu nedenle artık bir araya gelerek hep beraber deme zamanımız geldi. Bu nedenle organizasyonun temasını Hep Beraber olarak belirledik. Yangınların yoğunlaştığı Çökertme’de bir Kerem Görsev konseri vereceğiz. Ve yarışmamızını finalini guletlerin babası olarak bildiğimiz ve geçtiğimiz aylarda vefat eden Erol Ağan tersanesinde guletlerin gölgesinde tamamlayacağız” diye konuştu.

 

The Bodrum Cup Kampana Çanı’nın çalınması ile başladı

Bodrum Belediye Başkanı CHP’li Ahmet Aras yaptığı konuşmada “Bodrum Cup’ı Erman Aras başlatmadan önce Era Yat kulübü kurulmuştu. Burada onlarca sporcu yetiştirdi, aralarından Avrupa ve Dünya şampiyonları çıktı. Ardından mavi yolculuk başladı. Süngercilikten itibaren Bodrum’un ustalarının elinden çıkan tirhandiller, guletler mavi yolculuğu yaşattı. O nedenle Erman Aras’a teşekkür ediyorum. Erman abide bu topraklarda böyle bir eser bırakmış oldu. Bu etkinlik herkesin birlikte el ele düzenlediği destek olarak hayata geçirdiği bir etkinlik. Bodrum Cup bir yarıştan çok Bodrum’un bir kültürüdür” diye konuştu.

The Bodrum Cup Kampana Çanı’nın çalınması ile başladı

KAMPANANIN ÇANINI KOPARDILAR

Konuşmaların ardından rganizasyon komitesi Başkanı Süleyman Uysal ve protokol üyeleri yarışmaların startının verilmesi için kampana çanını çalmak için kürsüye geldiler. Hep birlikte çanı tutarak çalınması için hareket edilince çan yerinden koptu. Yarışmaların başlangıç çanının kopması çeşitli şaka ve espirilere yol açtı. Çan Süleyman Uysal’ın elinde kaldı.

Yarışmalar yarın saat 11.00’de Bodrum Kalesi açıklarından verilecek Bodrum- Bodrum etabı ile start alacak.

polat-galle