DOLAR
32,3627
EURO
34,9648
ALTIN
2.326,20
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

Torba sahilinde memurlar denetim yaptı, işe yaradı mı?

Bodrum sahillerinde ki otel, motel, tatil köyü, kafe, restoran, lokanta, pastane ve benzeri yerlerin HALK PLAJI denilen ve tamamen kamuoyuna yani vatandaşa ait olduğu yasalarla belirtilen yerlerde Milli Emlak Müdürlüğü’ne ait memurlar denetim yaptı.

Torba sahilinde memurlar denetim yaptı, işe yaradı mı?

Kaynak : Anterhaber

Torba Mahallesi’nde yapılan denetimlerde aşağıda gördüğünüz gibi sahildeki yürüyüş yolunun 60 metrelik bölümü gördüğünüzü gibi böyle açıldı. Memurlar gerekli uyarıları yapıp sahil işgali yapılmamasını halkın yürüyüş yapmasının engellenmemesini söyledi, uyardı.

MEMURLAR GİDER GİTMEZ MASA SANDALYELERLE SAHİLİ KAPATTILAR

Kumbahçe sahilinde ise restoran ve otellerin sahili işgal etmeleri yetmiyormuş gibi halk plajının içine koca ağaçları ve çardakları kurarak sahili tamamen kapattıkları görüldü. Kimsenin sesi çıkmadı. Halk yıllardır tepkili, tepkisini dile getirsede çözüm bulunmadı. Vatandaşı tepkisi devam ederken Torba sahilinde memurların uyarısı üzerine açılan sahil yolunun sadece 60 metrelik bölümünün memurların denetiminden hemen masa sandalyelerin konularak kapatılması vatandaşın tepkisine neden oldu.

 

Torba sahilinde memurlar denetim yaptı, işe yaradı mı?

Denetimde sahil yolu böyle açıldı…

SAHİLLERDE İŞGALLER NÜFUS İLE BİRLİKTE YÜZDE 400 ARTTI

Torba Mahallesi’nde yaşayan evli ve iki çocuk babası Müjdat Cebeci “Pandemiden sonra ipin ucu kaçtı, sahil işgalleri nüfus ile birlikte yüzde 400 arttı. 3 km. lik torba sahilinde vatandaşı denize gireceği yer sadece 200 metre. İnanmayan gelsin ölçün. Sahil yolu ve plaj tamamen özel mülklerin, otellerin, pansiyonların ve kondu lokanta restoranların işgali altındadır. Bu işgalin arttığını bugüne kadar kimse görmedi mi? Görmemesi mümkün değil. Niye kamunun malının işgaline ses çıkarılmadığını anlamıyoruz. Denetimlerin yapıldığı gün sahil yolu açılıyormuş gibi yapıldı, memurlar gidince yeniden kapatıldı. Sadece Torba sahili değil, Bitez, Ortakent, Kumbahçe, Gündoğan  tüm sahiller işgal ile kapatıldı. Halk çaresiz bırakıldı. Bu sahilleri bitirecek, kamunun malını kamuya halka kazandıracak, sahillerdeki , caddelerdeki işgalleri kaldıracak makam mevkii kişi kurum yok mu” diye konuştu.

Bodrum Ev Emlak