DOLAR
32,3709
EURO
35,0353
ALTIN
2.325,61
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

Bodrum’da sosyal belediyecilik taçlanıyor

Bodrum Belediyesi’nden yapılan açıklamada “Vatandaşların plaj ve denizden hem ekonomik hem konforlu şekilde faydalanabilmesi için yarımadanın birçok yerine açtığı plaj kafelere Yalı Mahallesi’ndeki Gerenkuyu’ya açılan Plaj Kafe’nin de eklendiği belirtildi.

Bodrum’da sosyal belediyecilik taçlanıyor
velux

Kaynak : Anterhaber

Belediyeden yapılan açıklamada şunlar belirtildi:

Bodrum Belediyesi, yaptığı yatırımlar ve sosyal belediyecilik anlayışıyla yerel halk ve bölgeye gelen misafirlerin ekonomik ve konforlu hizmet almasını sağlıyor. Bölgede yaşayanların hayatını kolaylaştıran Bodrum belediyesi, her vatandaşın plaj ve denizden rahat ve konforlu bir şekilde faydalanabilmesini sağlamak için açtığı plaj kafelere bir yenisini daha ekledi.

Belediye Başkanı Ahmet Aras açılışta yaptığı konuşmada, sosyal demokrat belediyecilik anlayışı ile çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini belirterek Belediye ve iştiraki Belediye Gıda A.Ş.’nin yeni hizmetleri ve çalışmalarıyla Bodrum halkının hizmetinde olmaya devam ettiklerini söyledi. Bodrum Belediyesi olarak Bodrum’da yaşayan halkın, özellikle kamusal alanları mümkün olduğunca kullanılabilmesi için her bölgede yatırımda bulunduklarına dikkat çeken Aras, toplumcu belediye anlayışının halka dokunması ve yarar sağlamasın öncelikleri olduğunun altını önemle çizdi.

“KENT TÜM HALKA AİTTİR”

Aras “Bodrum’un lüksün, zengin yaşamın karşılığı olmadığı, kentimizin tüm halkımıza ait olduğu gerçeğini uygulama alanına taşıyoruz. Lüks ile anılıp halkın doğaya, turizme, hizmete ulaşımına engel olduğu algısını tersine çevirecek çalışmalar yapıyoruz. Bu doğrultuda Belediye Gıda A.Ş.’nin misyonu son derece önem arz ediyor. Halkımızın Belediye A.Ş.’ye vereceği destek Bodrum’a verilen bir destektir diyebiliriz.”

SAHİLLERDE İŞGALCİLERİN TALANINA GEÇİT YOK!

Mevcut birçok plajı halkın rahat ve ekonomik olarak kullanabileceği duruma getirdiklerini kaydeden Aras “Aynı zamanda ihtiyaç duyulan noktalara da yine aynı rahatlık ve ekonomik olma mantığıyla yeni kafeler açıyoruz. Bunlardan biri de doğal güzelliğiyle bilinen Gerenkuyu olmuştur. Gerenkuyu güzelliğinin yanında, tercih edilen de bir yer. Ancak şimdiye kadar Gerenkuyu vatandaşların ihtiyaçlarına yeterli cevap veremiyordu. Bu açıdan yeni bir yapılanma ile halkımıza ekonomik ve kaliteli hizmet verebileceğimiz, duşu, tuvaleti ve soyunma kabini olan güzel bir tesis inşa ettik. Bugün 22’ncisini hizmete soktuğumuz belediye kafe, vatandaşlarımızın hizmetindedir. Halkımızın hizmete erişmekte zorlandığı yerlerde ve kamusal alanlarda biz olacağız ki, işgalciler gelip oraları talan etmesin. Bu da en önemli görevlerimizden birisidir” diye konuştu.

Aktur tatil sitesi