DOLAR
32,5993
EURO
34,7973
ALTIN
2.495,14
BIST
9.483,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
12°C
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Az Bulutlu
21°C

Türkiye Kupası için ter dökecek.

Türkiye Kupası için ter dökecek.
A+
A-
velux

Salon sporlarında Bodrum’un elit ligler boyutundaki tek temsilcisi Yalıkavakspor, bugün Ankara deplasmanında Türkiye Kupası için ter dökecek.

Türkiye Kupası finali öncesinde Türk Hentbolunun önemli temsilcilerinden Ankara Yenimahalle Belediyespor ile yarı final mücadelesinin ilk maçında karşılaşacak olan Yalıkavakspor, dün akşam son antrenmanını yaparak dinlenmeye çekildi.

Bugün ligde de takipçisi olan Yeni Mahalle Belediyespor ile tarihi bir maça çıkacak olan ‘Denizin Kızları’nın, ayak bileğinden sakatlığı olan ve maça yetiştirilmeye çalışılan Nurşah Sancak ve Fatma Gül Sakızcan dışında kadrosunda sıkıntı yok.

Mehmet Esen: Bodrum’a iyi bir skorla döneceğimizi umuyorum…

Yalıkavakspor Başkanı Mehmet Esen Arena Bodrum Haber’e yaptığı açıklamada, “Yalıkavakspor kadın hentbol takımı olarak bu yıl her sonuç tarihsel niteliği olacak türden bir başarı hikayesi oldu. Ligin 2. sırasına tutunduk. Türkiye Kupasında bugün yarı final maçına çıkıyoruz. Bodrum’da oynanacak maç için avantajlı bir skor yakalamak istiyoruz. Takımıza güveniyoruz. Bodrum’a iyi bir sonuçla döneceğimiz umuyorum” dedi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksinde oynanacak olan karşılaşma bugün saat 17:00’de başlayacak. Bu maçın rövanşı 04 Mart 2020 Çarşamba günü Bodrum Binnaz Karakaya Spor Salonunda oynanacak.

velux