DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
26°C
Muğla
26°C
Açık
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şubesine ziyaret

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şubesine ziyaret
Bodrum Ev Emlak

MUĞLA (AA) – Bodrum Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şubesini ziyaret etti.

Ziyarete, Cumhuriyet Savcısı Remzi Vatandaş, Bodrum Denetimli Serbestlik Müdürü Ruhşen Agar, Bodrum Adliyesi İlamat ve İnfaz Bürosu Müdürü Nurcan Arslan ve Denetimli Serbestlik Müdürlüğü personeli katıldı.

Dernek Başkanı Hasan Külcü ve yönetim kurulu üyelerince karşılanan heyete, derneğin çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Cumhuriyet Savcısı Vatandaş, şehit ve gazilerin haklarının ne yapılsa ödenemeyeceğini belirtti.

“Ülkemizin ve milletimizin birlik ve bütünlüğü ile aziz vatan toprakları için can veren şehitlerimize ve yaşamlarını devam ettiren gazilerimize şükran duymaktayız.” diyen Vatandaş, şu ifadeleri kullandı:

“Kahraman şehit ve gazilerimizin kıymetli ailelerinin vatan için milletimizin bekası ve varlığını sürdürmesi için kendi canlarından fedakarlıkta bulunduğunu da bilmekteyiz. Devletimizin milletiyle bölünmez bir bütünlük oluşturması gereği şehitlerimizin geride bıraktığı ailelerine sahip çıkmak, ihtiyaçlarını gidermek üzerimize bir vefa borcudur. Şehitlerimizin ve yaşayan gazilerimizin kıymetli emanetlerine devletimizin kapıları her zaman sonuna kadar açıktır. Şehitlerimizin ve gazilerimizin anılarının canlı tutulduğu bu duygu dolu ortamda, hayatlarını devam ettiren kıymetli gazilerimizle bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Bu vesileyle şehitlerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyorum.”

Agar da müdürlük olarak imkanlar doğrultusunda gaziler için gerekli tüm çalışmayı yürüteceklerini, her zaman onların yanlarında olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Külcü de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ve dile getirerek “Hatırlanmanın benim ve diğer gaziler üzerinde son derece olumlu duyguları, güçlendiren bir etkisi vardır.” dedi.

Ziyarette, mahkemelerce kamuya çalışma kararı verilen yükümlülerin dernek binasının boya, badana, temizlik işlerinin yapılabilmesi amacıyla protokol imzalandı.

polat-galle