DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
31°C
Muğla
31°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
32°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Açık
28°C
Perşembe Açık
26°C

Web Tabanlı En İyi Video Düzenleme Programları

Web Tabanlı En İyi Video Düzenleme Programları
A+
A-
polat-galle

Çok sayıda yazılımı bilgisayarınıza indirmeden doğrudan web tarayıcınız üzerinden kullanabilirsiniz. Programlarıyla birlikte ilginç web siteleri sunuyoruz.

HTML5 gibi gelişmiş web teknolojileri sayesinde, web tarayıcıları artık o kadar gelişmiştir ki, neredeyse tüm özel ve profesyonel görevleri tek bir güçlü web uygulamasıyla yapabilirsiniz. Herhangi bir yazılım indirmenize, sabit sürücünüzde yerden tasarruf etmenize ve karmaşık kurulum ve kurulum işlemlerine gerek yoktur. Web uygulamalarının ortaya çıkmasıyla birlikte, Chromebook’lar gibi internet tabanlı yeni bir cihaz türü ortaya çıktı.

Halihazırda birçok görev için çok sayıda iyi işleyen web uygulaması bulunmaktadır. Burada sunulan web uygulamaları yalnızca bazıları, ancak bizce şu anda en iyi ve önerilen araçlar arasında yer almaktadır:

InVideo

InVideo

Video düzenleme programları karmaşık olabilir. InVideo öyle değil. Sezgisel operatör rehberliği sayesinde, yeni başlayanlar neredeyse hiç öğrenme eğrisi olmadan başlayabilir. Ücretsiz sürüm, videoları düzenlemek için ihtiyacınız olan tüm işlevlere sahiptir.

En büyük dezavantajı, ücretsiz sürümde yapılan videolara yerleştirilen filigran. Ancak, yıllık ödeme yaparsanız aylık 10 dolar karşılığında iş planına yükseltebilirsiniz. Bu, binlerce ek şablonun kilidini açar, video oynatma çözünürlüğünü 720p’den 1080p’ye yükseltir, size 10 GB bulut depolama alanı ve bir ton başka özellik sunar.

Adobe Premiere Pro’nun yeteneklerini tamamen değiştiremese de InVideo, mevcut en iyi (ve en kolay) çevrimiçi video düzenleme programlarından biridir.

Photopea

Photopea

Bir web uygulamasının Photoshop’un işlevselliğiyle rekabet edebileceğini hayal etmek zor, ancak Photopea çok yakın. Photopea’nın işlevselliği, bir web uygulaması için tek kelimeyle harika. O kadar ki Photoshop ve Photoshop arasındaki farkı söylemek gerçekten zor. Kullanıcı arayüzü bile neredeyse aynı!

Diğer bir artı, bu premium özelliklere tamamen ücretsiz olarak sahip olmanızdır. Ücretsiz ve ücretli hesap arasında yalnızca iki fark vardır: Ücretli hesap herhangi bir reklam içermez ve 30 yerine 60 adıma kadar geri alabilirsiniz. İşte bu kadar!

Tabii ki, geliştiriciyi desteklemek istiyorsanız, Photopea’yı yükseltebilir veya reklam engelleyicinizde beyaz listeye alabilirsiniz.

1Password

1Password

Siber güvenlik hafife alınacak bir şey değildir. Korumanız sizinle başlar. Tüm hesaplarınız için aynı zayıf parolayı kullanırsanız, hesaplarınızın güvenliğini aşmak için tek bir saldırı ve küçük bir bilgisayar korsanlığı gerekebilir. Bu nedenle, her hesabınız için güçlü, benzersiz bir parolaya ihtiyacınız var. Bu şifrelerin hepsini hatırlayamadığınız için 1Password gibi şifre yöneticileri devreye giriyor.

Adından da anlaşılacağı gibi, 1Password ile yalnızca bir parolayı hatırlamanız gerekir; ana parolanız. Unutulmaz (ama güvenli) olanı seçin çünkü ona yalnızca siz erişebilirsiniz. Diğer hesaplarınız için son derece güçlü şifreler oluşturmak ve saklamak için 1Password kullanabilirsiniz. Ayrıca kredi kartı bilgileri ve adresiniz gibi diğer hassas verileri de kaydedebilirsiniz.

Mint

Mint

2009 yılında Intuit tarafından satın alınan Mint, günümüzde mevcut olan en iyi kişisel finans hizmetlerinden biridir. Mint ile tüm İnternet üzerinden gelir ve giderlerinizi takip edebilir, bütçe planları oluşturabilir, düşük bakiye bildirimleri ayarlayabilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz. Artık e-tablo yok.

Sadece banka hesaplarınızı yönetmekle kalmaz, aynı zamanda yatırım hesaplarınızı (RobinHood veya TDAmeritrade gibi) senkronize edebilir ve hatta Bitcoin varlıklarınızı takip edebilirsiniz.

Tiny PNG

Tiny PNG

Özellikle birden çok PNG formatındaki görüntünün boyutunu hızla küçültmek söz konusu olduğunda, Tiny PNG harika bir seçimdir. Araç, maksimum 5 MB boyutunda 20 PNG ve JPEG dosyasını kabul eder ve bunları sıkıştırır. JPEG görüntüler için formatın kendi sıkıştırma yöntemini kullanır, PNG için renk derinliğini 16.7 milyondan 256 renge düşürür. Sonuç inanılmaz derecede iyi ve orijinalinden neredeyse hiç ayırt edilemiyor. Ancak, dosya hacmi daha sonra ortalama yüzde 65 ila 70 oranında azaldı.

Online-Convert

Online-Convert

Örneğin, video dosyalarını veya ses dosyalarını bir biçimden diğerine dönüştürebilen birçok özel çevrimiçi araç vardır. Ancak, tüm dönüştürme işleri için merkezi bir irtibat noktası arıyorsanız, Online-Convert en iyi seçimdir. Web uygulaması ses, video, görüntü, arşiv, metin ve e-kitap formatlarını işler ve gerekirse bunları Android akıllı telefonlar, Playstation veya Xbox gibi cihaz sınıflarına da uyarlar. Multimedya dosyalarınızı Whatsapp, Facebook veya Instagram gibi servisler için de hazırlayabilirsiniz. Son olarak, PDF formatına çift yönlü dönüştürücüler vardır. Tüm dönüştürmeler için Online-Convert, bit hızı, çözünürlük ve daha fazlası için çeşitli seçenekler sunar.

Slack

Slack

Slack, Discord’da bulabileceğiniz birçok özelliğe (veya en azından bazı benzer özelliklere) sahiptir, ancak Slack daha kurumsal odaklıyken, Discord öncelikle oyunculara yöneliktir. Bir Slack çalışma alanında, kendi kural ve düzenlemelerini belirleyip uygulayabilen sistem yöneticileri atayabilirsiniz; Discord sunucuları ise sunucuya özel politikalar oluşturabilen ancak Discord yönergelerine uyması gereken topluluklar tarafından yönetilir.

Basitçe söylemek gerekirse, şirketler Slack ile çalışma alanları üzerinde daha fazla kontrole sahip. Bir işletmeyseniz veya küçük bir proje üzerinde çalışıyorsanız, ancak kaynaklarınızı genişletmeyi planlıyorsanız ve çalışma alanınıza “sahip olmak” istiyorsanız, Slack sizin için en iyi iletişim aracı olabilir.

Ancak Slack veya Discord’u (veya her ikisini de) seçseniz de, ikisi de Skype’tan daha iyi seçeneklerdir.

Bodrum Ev Emlak