DOLAR
32,3592
EURO
34,9986
ALTIN
2.324,57
BIST
9.143,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Parçalı Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Yalıkavakspor Yılın Transferlerine İmza Attı…

Yalıkavakspor Yılın Transferlerine İmza Attı…
Bodrum Ev Emlak

Türkiye Hentbol Liglerinde son 10 yıl içerisinde aldığı başarılı sonuçlarla Türk Sporuna önemli katkılar sağlayan Yalıkavakspor yaptığı transferle hentbol dünyasının gündemine oturdu.

Abdulkadir Sevindik / Arena Bodrum Haber 

Türk Hentboluna “Denizin Kızları” olarak adını yazdıran Yalıkavakspor Kulübü, hentbol de tüm zamanların en değerli sporcusu olarak anılan Yeliz Özel’i, Kastamonu Belediyespor’dan transfer ederek renklerine kattı.

Hentbol kamuoyu gündeminde bomba etkisi yapan Yeliz Özel‘in transferi konuşulurken, Yalıkavakspor birkaç saat arayla gerçekleştirdiği ikinci sürprizini Ankara’nın köklü hentbol kulübü Yeni Mahalle Belediyespor’un elit oyuncularından Edanur Aslan‘ın transferini sosyal medya hesabından paylaşarak yaptı.

Şampiyonluğa en yakın takım haline geldiler…

Önümüzdeki yıl Avrupa Kupasında mücadele edecek olan Yalıkavakspor, yaptığı bu iki transferle, Süper Lig takımları arasında şampiyonluğa en yakın ekip haline geldi.

Diğer taraftan özellikle alt yapı antrenmanları için ihtiyaç olan salon konusunu da çözmek üzere Bodrum ve Muğla Büyükşehir Belediyesiyle çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Yalıkavakspor Kulüp Başkanı Mehmet Esen, “Bugün yönetim olarak çok heyecanlı saatler yaşıyoruz” diyerek Arena Bodrum Haber‘e şunları söyledi:

“Bizler yaklaşık on yıllık bir mücadelenin, çalışmanın, emeğin daha büyük ve sağlam adımlarla yol alması için mücadele veren bir yönetimiz. Ben ve yönetimde görev yapan arkadaşlarımız Bodrum’un spor yaşantısına rol model olacak bir yapıyı oluşturmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu uğurda yoğun bir mesai harcıyoruz. Bodrumlu sporseverler, taraftarımız, seçilmiş ve atanmış olan yerel yöneticilerimizle birlikte, hentbol sporunu hedeflediğimiz noktaya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün Türkiye’nin en elit hentbolcuları arasında yer alan iki oyuncunun spor  kariyerlerinin en üst seviyelerindeyken, Yalıkavakspor’u tercih etmeleri değerlidir. Onlara sizin aracılığınızla çok teşekkür ediyorum. Bu tercihin oluşmasına maddi-manevi destekleriyle katkı koyan herkese ve her kuruma, ben ve arkadaşlarım çok teşekkür ediyoruz.”

polat-galle