DOLAR
32,3753
EURO
35,0108
ALTIN
2.325,32
BIST
9.107,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Parçalı Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
24°C

YDA Dalaman Havalimanından devlet hastanesine bağış

YDA Dalaman Havalimanından devlet hastanesine bağış
A+
A-
Aktur tatil sitesi

MUĞLA (AA) – YDA Dalaman Havalimanı tarafından Dalaman Devlet Hastanesine “Pandemi Tiraj” alanı olarak kullanılmak üzere 25 metrekarelik bir yapı ve güvenlik kabini bağışlandı.

Bağış nedeniyle Dalaman Devlet Hastanesinde düzenlenen törene YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Cengiz  Ayaz, Başhekim Uzman Dr. Birsen İlhan, hastane yöneticileri ve çalışanları katıldı.

Ayaz, yaptığı konuşmada, yaşanan süreçte devlet eliyle yapılan desteklerin yanında özel sektöre çok önemli görevler düştüğünü ve bu bilinçle hareket ederek YDA Dalaman Havalimanı olarak bu zor günlerde sağlık çalışanlarına ve sağlık camiasına destek olmak istediklerini söyledi.

Zor günlerin herkesin gücü yettiği kadar elini taşın altına sokmasıyla aşılacağını belirten Ayaz, “Yeni tip koronavirüsle mücadelede sağlık çalışanları evlerinden, ailelerinden uzak tüm varlıklarını ortaya koyarak mücadele etti. Ülkemizi sağlıklı günlere kavuşturmak adına kendilerini hiçe sayarak emek verdiler.” dedi.

Sağlık çalışanlarına mücadeleye verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Ayaz, bu sürecin tedbiri elden bırakmayıp sosyal mesafeyi koruyup, maske ve eldiven takarak atlatılması temennisinde bulundu.

Başhekim İlhan da salgın sürecinde YDA Dalaman Havalimanın verdiği desteğin çok kıymetli olduğunu vurgulayarak teşekkür etti.

polat-galle