DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
26°C
Muğla
26°C
Açık
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C

Yerken Bir Kez Daha Düşünün! Mideyi İçten İçe Çürütüyor

Hazırlaması kolay ve doyurucu olması nedeniyle kahvaltılık gevrekler, özellikle spor ve diyet yapanlar tarafından her gün tüketiliyor.Ambalajlarında ‘sağlıklı’ olduğu vurgulanıyor olmasına karşın, mısır gevrekleri sağlığınız için büyük bir tehlike …

Yerken Bir Kez Daha Düşünün! Mideyi İçten İçe Çürütüyor
A+
A-
polat-galle

Hazırlaması kolay ve doyurucu olması nedeniyle kahvaltılık gevrekler, özellikle spor ve diyet yapanlar tarafından her gün tüketiliyor.

Ambalajlarında ‘sağlıklı’ olduğu vurgulanıyor olmasına karşın, mısır gevrekleri sağlığınız için büyük bir tehlike oluşturuyor.

İÇİNDE ÇOK FAZLA UN BULUNUYOR! SAĞLIĞINIZ BİR NUMARALI DÜŞMANI

Sabahları kısa sürede hazırlanabilen bu gevrekler beyaz unla yapıldığında düşündüğünüzden daha zararlı hale gelmekte. Diyetisyen Andrews, bu tür tahılların beslenme açısından düşük ve rafine karbonhidrat bakımından yüksek olduğunu, bunun da sizi tok tutmak yerine kan şekerinde ani yükseliş ve düşüşlere neden olabileceğinin altını çiziyor.

Özellikle sağlığa yararlı olduğu bilinen süt ile kombine edilen ve bu nedenle kendisi de sağlığa yararlıymış algısı yapılan mısır gevreklerini yerken dikkatli olmakta fayda var.

Yerken Bir Kez Daha Düşünün! Mideyi İçten İçe Çürütüyor

Yoğun miktarda un tüketmek; gün içerisinde halsizliğe, ruh hali değişimlerine ve ani açlıklara neden olabilir. Bunun yerine tam buğday unuyla yapılmış bir seçeneği tercih edebilirsiniz.

SALAM

Atıştırmalıklarda ya da hızlıca hazırladığımız sandviçlerde vazgeçilmez ürünler arasında yer alan salam, çok geniş bir tüketim yelpazesinde yer alıyor. Sokaklarda tüketilen fast foodlardan kumpire kadar birçok gıdanın içerisine dahil edilebilen salamları yerken bir kez daha düşünmek gerekmekte.

Bu ürünleri sıklıkla tüketmek, hipertansiyon ve kalp hastalığı da dahil olmak üzere birçok hastalığa davetiye çıkarmak anlamına gelmekte.

Yerken Bir Kez Daha Düşünün! Mideyi İçten İçe Çürütüyor

Ayrıca doymuş yağ oranının yüksek olması, sağlığa önemli zararlar veren enflamatuar (iltihap) bileşiklere dönüşebilen sodyum nitritler içeriyor.

NOODLE

Yeni nesil arasında en yaygın tüketilen hazır gıdalar listesinde, zirvede noodle yer alıyor. Çok kısa sürede hazırlanan ve makarnaya muadil olduğu düşünülen noodle için bir kaba sıcak su eklemek yeterli.

Diyetisyenlere göre, tehlikeli ürünler listesinde zirvede yer alan bu gıda, Diyetisyen Soan için
tam bir sağlık düşmanı.

Yerken Bir Kez Daha Düşünün! Mideyi İçten İçe ÇürütüyorUzman isim, “hızlı tüketilebilen” besinlerin hızlı olabilmesi için uygulanan kimyasal işlemlerin tehlikeli olduğunu ve besinlerin değerini öldürdüğünü dile getirdi

Bodrum Ev Emlak
ETİKETLER: