DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
31°C
Muğla
31°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
32°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C
Perşembe Açık
27°C

Yoğurdun İçine Bir Tutam Atılması Yetiyor: Vücuttaki Bütün İltihabı ve Ödemi Söküp Atıyor

Baharatların kralı olarak bilinen zencefil yemeklerde, içeceklerde ve salatalarda çokça kullanılmaktadır. Besin değeri yüksek olan zencefilin toz, taze ve kök halleri bulunmaktadır. Bağışıklık sistemini düzeltmesi ve özellikle içerdiği yoğun C …

Yoğurdun İçine Bir Tutam Atılması Yetiyor: Vücuttaki Bütün İltihabı ve Ödemi Söküp Atıyor
A+
A-
velux

Baharatların kralı olarak bilinen zencefil yemeklerde, içeceklerde ve salatalarda çokça kullanılmaktadır. Besin değeri yüksek olan zencefilin toz, taze ve kök halleri bulunmaktadır. Bağışıklık sistemini düzeltmesi ve özellikle içerdiği yoğun C vitamini sayesinde kışın oluşabilen enfeksiyonel hastalıkların tedavisinde zencefil en etkili ilaçtır. Özellikle kış hastalıklarına karşı koruyan zencefil başlı başına bir mucizedir.

Taze zencefilin sağlık açısından birçok faydası bulunur. Toz zencefilin yanı sıra taze zencefilin de içerisinde birçok yararlı bileşenler yer alır. Ulusalpost’da aktarılanlara göre; Taze zencefilin içerisinde, %80 su, % 2 protein, % 1 yağ, %12 nişasta, B3, B6, C vitaminleri, demir, kalsiyum, fosfor, sodyum, potasyum ve yeteri miktarda da magnezyum bulunur.

Zencefil hem taze hem de kuru olarak tüketilebilen bir besindir.
Yoğurdun İçine Bir Tutam Atılması Yetiyor: Vücuttaki Bütün İltihabı ve Ödemi Söküp Atıyor

YOĞURT + ZENCEFİL MUCİZESİ

Güzellik ve inceltici bir tarif olarak kullanılan yoğurt ve baharatlar ile hazırlayacağınız bu kür sayesinde göbek yağlarınızdan hızlı bir şekilde kurtulacak aynı zamanda da kilolarca ödem atacaksanız.

İşte vücudu sıfırdan başlatan mucizevi kür.

Yoğurtlu zerdeçal kürünün mucize faydaları*Antienflamatuar özellikli besin maddesidir. Bu nedenle vücuttaki iltihapları giderici özelliği vardır. İltihap oluşumunu da önler.

*Sindirim sistemini düzenler. Şişkinlik, kabızlık şikâyetlerinin önüne geçer.

*Kilo kontrolü üzerinde etkilidir. Yağların eritilmesine yardımcı olur. Tok tutucu özelliği sayesinde çok fazla yemek yenilmesinin de önüne geçer.

Yoğurdun İçine Bir Tutam Atılması Yetiyor: Vücuttaki Bütün İltihabı ve Ödemi Söküp Atıyor*Vücuttaki toksinlerin atılmasını sağlar. Bu sayede vücuttaki zararlı maddeler atılır ve vücut temizlenir.

*Bağışıklığı güçlendirir.

*Karaciğer yağlanmasına iyi gelir.

*Kan şekerini düzenler.

*Vücuttaki toksinlerin atılmasına verdiği destek sayesinde cildi güzelleştirir.

 

ETİKETLER: , ,