DOLAR
32,4253
EURO
34,8258
ALTIN
2.399,42
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
18°C
Muğla
18°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Açık
24°C

Zeytinyağına iki damla limon sıkın! O zehirden kurtulun

Hem mutfaklarda hem de sofralarda kullanılan zeytinyağı ve limon, faydaları ile öne çıkan iki mucizevi besin.. Enerjiye iyi gelen ve evdeki …

Zeytinyağına iki damla limon sıkın! O zehirden kurtulun
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Hem mutfaklarda hem de sofralarda kullanılan zeytinyağı ve limon, faydaları ile öne çıkan iki mucizevi besin..

Enerjiye iyi gelen ve evdeki negatifliği uzaklaştırmaya yardımcı olan limon, sirke ile karıştığında nazara karşı da etkileyici bir rol oynuyor.

Cildi yenileyen ve bakımlı gözükmesini sağlayan limon, birçok hastalığın iyileşmesine de katkı sağlıyor.

Tıpkı limon gibi mucizevi etkileri olan zeytinyağı ise tam bir şifa deposu..

Karaciğeri temizleyen zeytinyağı, kan basıncını düzenlemeye yardımcı oluyor.Ayrıca yine limon gibi cildi besliyor ve koruyor.

Kemikleri güçlendiren zeytinyağı, limon ile birleştiğinde bu faydalarını ikiye katlayarak kişinin sağlığına destek oluyor.

Bu nedenle zeytinyağı ve limon karışımının faydalarını bilmek ayrıca günde bir kez tüketmek gerekiyor.

Zeytinyağı ve limon karışımı

ZEYTİNYAĞI VE LİMON KARIŞIMININ HAZIRLANIŞI

MALZEMELER

  • Yarıya bölünmüş limon
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Bir yemek kaşığı zeytinyağının içerisine birkaç damla limon suyu sıkıp, günün herhangi bir saatinde günde sadece bir kaşık tüketin.

Faydaları

Zeytinyağındaki vitamin ve minerallerle limonun içindeki C vitamininin birleşimi, daha sağlıklı bir vücut ve cilt imkanı sağlıyor.  Bu iki birleşim sayesinde cilt ve vücut yenilenmesi daha hızlı ve güzel olabiliyor.

Zeytinyağı ve limon karışımı karaciğeri rahatlatırken, gözaltı torbalarından ise kurtarıyor. Karaciğer ve derideki toksinleri atmaya yardımcı oluyor.. Bu da sağlığınıza verdiğiniz özeni bir kez daha ortaya koyuyor.

Safra kesesi ve böbrek taşı gibi sorunlarla mücadele edenler, zeytinyağı ve limon kürü sayesinde bu dertlerinden kurtuluyor. Bu karışım böbreklerin sağlıklı olmasına katkı sağlıyor.

Zeytinyağı ve limon karışımı “Alzheimer” hastalığından ve ruhsal çöküntüden korunmanıza destek verir. Çünkü depresyon riskini azlatırken, hafızayı ise güçlendirdiği ortaya çıkmıştır.

Vücuttaki zehri atmaya da yardımcı olur. Özellikle sigara içenler, bu karışımdan mutlaka faydalanmalı.

Zeytinyağına iki damla limon sıkın! O zehirden kurtulun

Kötü kolesterolün dengelenmesini sağlayan bu karışım, kalp ve damar hastalıklarına iyi geliyor. Kalbi detsekliyor ve koruyor. Ayrıca bu kür vücudun dolaşım sisteminin onarılması konusunda da büyük bir nimet…

İnsülin direncini dengeleyen limon ve zeytinyağı karışımı, kilo problemlerini çözüyor. Yeme düzeninizi dengeler, ödem atmaya ve şişkinliğe iyi gelir. Daha fit olmak ve yazı bu şekilde karşılamak yine bu kür sayesinde mümkün diyebiliriz.

Zeytinyağına iki damla limon sıkın! O zehirden kurtulun

Bu karışımı cildinize sürerseniz, cildiniz neme doyar ve kırışıklıklar azalır. Limon ve zeytinyağı tek başına bile cilde faydalıyken, ikili halde bu etkiler artıyor.

Kuruyan ve çatlayan dudaklara zeytinyağı ile limon karışımı sürüldüğünde, dudaklardaki kuruma ve çatlamaların önüne geçilir. Ayrıca daha genç ve dinç gözükmek, yine bu karışımdan geçiyor.

Zeytinyağına iki damla limon sıkın! O zehirden kurtulun

Aktur tatil sitesi
ETİKETLER: ,