DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
26°C
Muğla
26°C
Açık
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Açık
24°C

11. Bodrum Uluslararası Optimist Yarışları Başladı

Bodrum’da düzenlenen 11. Uluslararası Optimist Yarışları başladı. 7 farklı ülkeden 400’e yakın sporcunun katıldığı yarışlar, 15 Ekim’de ödül töreniyle sona erecek.

11. Bodrum Uluslararası Optimist Yarışları Başladı
Aktur tatil sitesi

11. Bodrum Uluslararası Optimist Yarışları Başladı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde gerçekleştirilen 11. Bodrum Uluslararası Optimist Yarışlarına yelkenci gençler kıyasıya mücadele ediyor.

Türkiye Yelken Federasyonu’nun faaliyet programında yer aldığı ve Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şubesi öncülüğünde düzenlenen yarışlar, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle başladı. Bodrumspor Yelken Şubesi tesislerinden denize açılan sporcular, Bodrum açıklarında kurulan parkurda ilk yarışlarına çıktılar. Yarışmalar kapsamında sporcular, 4 farklı grupta toplamda 12 yarış gerçekleştirecek.

9 yaşındaki yelken sporcusu Deniz Acele, 4 yıldır bu spora gönül verdiğini ve yarışların kendisi için hem keyifli hem de heyecan verici olduğunu belirtti. Esma Türk ise 3 yıldır yelken sporuyla ilgilendiğini ve bu spora olan tutkusunu dile getirdi.

7 farklı ülkeden gelen ve toplamda 400’e yakın sporcunun katıldığı bu büyük organizasyon, 15 Ekim’de yapılacak ödül töreniyle sona erecek.

velux