DOLAR
32,3276
EURO
35,0275
ALTIN
2.284,06
BIST
8.970,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

15. Uluslararası Marmaris Kadın ve Sanat Festivali’ne doğru

15. Uluslararası Marmaris Kadın ve Sanat Festivali’ne doğru
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

MUĞLA (AA) – “15’inci Uluslararası Marmaris Kadın ve Sanat Festivali”, Muğla‘nın Marmaris ilçesinde 13-31 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek. 

Kalimerhaba Uluslararası Dostluk İşbirliği ve Tanıtma Derneğince yapılacak festivalin organizasyon komitesi başkanı ve sinema sanatçısı Selma Sonat, dernek lokalinde basın toplantısı düzenledi.

Festivalin 13 Mart’taki “Kadın İçinde Kadın” sergisi ve yazarların imza günü etkinlikleriyle başlayacağını belirten Sonat, “Festivale birçok sanat kuruluşu ve sanata duyarlı kurum katkı koyuyor. 15 yıldır sanatçı ve sanatseverlerin omuzladığı festivalimiz, bu yıl ülkeden ve dünyadan 150 ressam, şair, yazar, müzisyen ve tiyatro sanatçısının katılımıyla gerçekleştirilecek.” diye konuştu.

Selma Sonat, festival kapsamında “2’nci Uluslararası Marmaris Şiir Günleri”, “Dünya Şiir Günü”, “Altan Karındaş’a Saygı Gecesi” etkinliklerinin yapılacağını kaydetti.

Ülke ve dünyanın içinde bulunduğu tüm olumsuz koşulların sanatın ışığıyla aydınlığa çıkacağı umudunu taşıdıklarını dile getiren Sonat, “Bu yıl da tamamı halka açık ve ücretsiz olan etkinliklerimizi izlemeye, halkımızı ve Marmaris’imizi ziyaret eden tüm dünya insanlarını davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Aktur tatil sitesi