DOLAR
32,3289
EURO
35,0655
ALTIN
2.299,69
BIST
9.044,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

3 katlı, 64 odalı kedi apartmanı

3 katlı, 64 odalı kedi apartmanı
A+
A-
velux

Kepez Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, müzeleri, bilim merkezi, kütüphanesi, sanat galerisi, sahaf çarşısı ve yeşil alanlarında ziyaretçilerini ağırlayan DokumaPark, hayvanlar için de emniyetli bir yaşam alanına dönüştürüldü.

3 katlı, 64 odalı kedi apartmanı

Park ve Bahçeler Müdürlüğünce, kuşların doğal yaşamlarını kolaylaştırmak, onlara korunaklı barınma alanları oluşturmak amacıyla parka yerleştirilen 30 kuş evinin ardından şimdi de kediler için bir bölüm yapıldı.

Dokuma Modern Sanatlar Galerisi’nin batı tarafına, kedilere daha konforlu barınma alanı sunabilmek amacıyla ahşaptan 3 katlı, 64 odalı, duvarlarında rengarenk pati ve resimlerin olduğu bir “apartman” inşa edildi. Buranın yanına farklı kedi evleri de konularak, DokumaPark’ta “pati şehri” oluşturuldu.

3 katlı, 64 odalı kedi apartmanı

Kedi apartmanı, Dokuma Modern Sanatlar Galerisi’nin batı tarafına yerleştirildi. Kepez Belediyesi ayrıca DokumaPark’ın dört bir yanına sokak hayvanları için mama ve su kapları da koydu.

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kedi evleri, kuş evleri ve kedi apartmanı sayısının artırılacağını açıkladı. Kedi apartmanın açılışı 17 Şubat Dünya Kediler Günü’nde saat 11.00’da hayvan severlerle beraber gerçekleştirecek. Açılışta hayvanseverlere mama ve mama kapları hediye edilecek.

Bodrum Ev Emlak