DOLAR
45,1488
EURO
53,0107
ALTIN
6.720,53
BIST
14.442,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
11°C

Şantiye binasında asılı olarak bulundu.

Şantiye binasında asılı olarak bulundu.

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Gölköy Mahallesi’ndeki bir inşaatta elektrikçi olarak çalışan 21 yaşındaki genç bu sabah saatlerinde şantiye binasında asılı olarak bulundu.

Bodrum’un Gölköy Mahallesi Demir Koyu’ndaki bir inşaatta elektrik teknisyeni olarak çalışan 21 yaşındaki Nuh Alıcı bu sabah saatlerinde şantiyeye gelen iş arkadaşları tarafından elektrik kablosu ile asılı vaziyette bulundu.

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri seyyar merdivenine tırmanarak tavana kendisini asan Alıcı’nın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Olayın ardından Alıcı’nın cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Jandarmanın olayla ilgili üç kişinin ifadesine başvurduğu öğrenildi. Alıcı’nın cenazesinin memleketi Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesine  gönderileceği öğrenildi.

Kaynak : Anterhaber.com