DOLAR
45,1846
EURO
52,9954
ALTIN
6.703,28
BIST
14.442,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Yağmurlu
9°C
Muğla
9°C
Yağmurlu
Pazartesi Çok Bulutlu
12°C
Salı Parçalı Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Çok Bulutlu
22°C

Kız arkadaşını darbettiği anlar sosyal medyaya yansıdı

Kız arkadaşını darbettiği anlar sosyal medyaya yansıdı
A+
A-

MUĞLA (AA) – Muğla Cumhuriyet Başsavcılığından, Muğla‘nın Marmaris ilçesinde, sosyal medyaya yansıyan, bir erkeğin kız arkadaşına uyguladığı şiddet olayıyla ilgili, şüpheli hakkında soruşturma yapıldığı ve soruşturmanın titizlikle yürütüldüğü belirtildi.

İlçedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasının 3 ay önce kaydettiği, E.C’nin B.Ö’yü darbettiği anların görüntüsü, sosyal medyada paylaşıldı.

Görüntülerin ardından, olaydan sonra savcılığa giden B.Ö’nün daha sonra şikayetini geri çektiği, tekrar şikayetçi olduğunda E.C. hakkında 3 ay uzaklaştırma kararı çıkarıldığı, E.C’nin bu kararı ihlalden 3 gün hapis cezasına çarptırıldığı bilgisine ulaşıldı.

Görüntülerde, saldırgan E.C’nin, yemek yedikleri sırada B.Ö’nün yüzüne çatal fırlattığı, ardından kız arkadaşını darbettiği anlar yer alıyor.

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı konuya ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada, söz konusu görüntülerin güncel olmadığı bilgisine yer verilerek, şunlar kaydedildi:

“Mağdur B.Ö. isimli bayanın, erkek arkadaşı olan E.C. tarafından daha önceden darbedildiği, bu görüntüler ile ilgili darp olayı nedeniyle Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığımızca daha önceden şüpheli E.C. hakkında soruşturma yapıldığı, soruşturmanın titizlikle yürütüldüğü hususu kamuoyuna duyurulur.”