DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
30°C
Muğla
30°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
32°C
Salı Parçalı Bulutlu
29°C
Çarşamba Açık
27°C

Altın Harf Kolye Modelleri

Altın Harf Kolye Modelleri
A+
A-
velux

Altın harf kolye modelleri kadınların en çok tercih ettiği modellerden biridir. Çok fazla ilgi görmesi nedeni ile günümüzde çok farklı modellerde altın harf kolye üretilir. Bunun yanında oldukça güzel bir hediye seçeneğidir. Sevdiğinize isminin baş harfinden zarif bir hediye vermiş olursunuz. Bu nedenle altın kolyeler sevginizi ifade etmek için muhteşem hediyelerdir.

Pek çok kadın bu modellere ilgi gösterir. Bu nedenle farklı işçiliklerde pek çok altın harf kolye üretimleri yapılmaktadır. Bu modeller içerisinden zevkinize uygun olanları rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Altın harf kolye modelleri harflerin şekillerine göre değişkenlik gösterir. Bunun yanında uzun zincirli ve kısa zincirli modeller de mevcuttur. Günlük yaşamda tercih edilebileceği gibi özel günlerde de şıklığınıza şıklık katacaktır.

Altın harf kolye modelleri arasından tarzınıza en uygun olanları tercih edebilirsiniz. Bunun yanında her bütçeye uygun modeller de bulunmaktadır. Böylece bütçenizi sarsmadan şıklığınıza şıklık katmış olursunuz. Altın harf kolyeler modası geçmeyecek olan aksesuarlardır. Bu nedenle kadınlar tarafından her dönem ilgi görür. https://www.luxodiamond.com/altin-kolyeler sitesinden altın harf kolye hizmeti alabilirsiniz.

velux