DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
26°C
Muğla
26°C
Açık
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Ahmet Aras’ın danışmanına Tuna Işın freni

Ahmet Aras’ın danışmanına Tuna Işın freni

Ahmet Aras’ın danışmanına Tuna Işın freni

Ahmet Aras’ın ünü peşini bırakmıyor

Yalan koşarak doğru ise yürüyerek gidermişte varacakları yere aynı anda ulaşırlarmış ya, Ahmet Aras’ın durumu da aynı.

Yaptığı, söylediği, sebep olduğu olayları iş sarpa sarınca inkar edip başkalarını suçlama alışkanlığı ile ünlü Aras yine yapacağını yaptı.

Şaşırtıcı ifadeler

Aras, her fırsatta övgüyle söz ettiği ve kendisini eleştirenlere karşı bir tetikçi gibi trol hesap kurdurarak kullandığı danışmanını şimdi inkar mı ediyor?

Bodrum Haber’in gündem yaptığı birçok konuya cevap veremeyen Aras, geçen hafta içinde merak edilenleri kendisine soran gazeteci Özcan Özgür’e bekleneni yaparak ‘danışmanım olduğunu söyleyerek dolaşan kişi hakkında yasal işlem başlatıyorum’ tarzında konuyu geçiştiren bir açıklama yapmıştı.

Ahmet Aras’la birlikte yönettikleri ve sonra yakalandıkları trol @bodrumtc instagram hesabı deşifre olunca şimdi rahat rahat paylaşımlar yapıyor danışman.

Danışmanın basına yansıyan sonra dava konusu olan kayıtlarda pişmaniye kafalı p……k diyerek küfür ettiği Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e daha önce yakalandıkları trol hesaptan sıkça sert eleştiriler getirmişti Aras ve danışmanı.

Ne ayıptır ki kayıtlarda p……k! diye biten yakışıksız küfürün devamında Osman Gürün’den kurtulmak kolay olmadı, en zoru buydu gibi sözlerle Gürün’ü kötülemeyi ve onu yerinden etmeyi organize bir şekilde planladıkları anlaşılıyor.

İmbik köşesi olarak sorular ve sorunlar yazıldığında açıklama yapmak yerine haber sitelerine erişim engeli getirmeyi adet edinen Ahmet Aras’a arkasında bırakarak kaçtığı ne varsa onu bulmakta gecikmeyeceğini buradan hatırlatmakta fayda var.

Ahmet Aras’ın danışmanının küfür, hakaret ve tehditlerinden payını almayan yok.

Cumhurbaşkanı, Aydın Ayaydın, Osman Gürün, Bodrumlular, CHP’li üyeleri yanında Bodrum belediye personelleri, yalan beyanla ifade vermesi için tehdit ettiği belediye personeli vs vs…

CHP Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın’dan danışman hakkında suç duyurusu

Ahmet Aras Muğla’ya gitti gitmesine ancak ardından bıraktığı kaos büyüyor. Daha önce ses kayıtlarının ortaya çıkmasından sonra sosyal medya hesabından hukuk yoluyla hesap soracağını açıklayan Tuna Işın, CHP Bodrum ilçe örgütü adına üyelerine ağza alınmayacak sözler söyleyen, Bodrum belediye personellerine küfür, hakaret ve tehditler savuran Ahmet Aras’ın danışmanı hakkında suç duyurusunda bulundu.

Halkı kin ve nefret yoluyla düşmanlığa tahrik, tehdit ve iftira

Bu suç duyurusundan hemen önce BODER başkanı Ömer Faruk Dengiz, ilçe yönetiminin bu konudaki sessizliğini öne sürerek CHP üyeliğinden istifa etmişti.

Sendika temsilcileri sessizliğini koruyor

Kaos giderek büyürken Bodrum belediyesi personellerine ağza alınmayacak küfür, hakaret ve tehditler savuran belediye başkanı Ahmet Aras’ın danışmanı ve basın koordinatörüne karşı, Aras’tan zam aldıkça “Yolun yolumuzdur” pankartı açan ve alkış tutan sendika temsilcilerinin şu ana kadar bir açıklama yapmaması ise şaşırtıcı.

Aras’ın danışmanı aynı zamanda reklam koordinatörü olduğu BOTAV fiyaskosu

Ahmet Aras’ın başkanı olduğu Bodrum’un tanıtım gücü(!) BOTAV projesi olarak büyük laflarla pazarlanan ve hayal kırıklığı ile sonuçlanan visitbodrum.com başta olmak üzere tanıtım amaçlı gerçekleşmiş hiçbir projesine tanık olmadığımız reklam koordinatörü hakkındaki gelişmeler için Bodrum Tanıtma Vakfı BOTAV yönetimi ve genel sekreteri Galip Gür de sessizliğini koruyanlar arasında.

 

Bodrum Ev Emlak