DOLAR
32,3404
EURO
35,1084
ALTIN
2.241,61
BIST
8.875,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
15°C
Muğla
15°C
Az Bulutlu
Çarşamba Açık
13°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
13°C
Cuma Çok Bulutlu
13°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C

ARAS’TAN YALIKAVAKSAPOR’A MORAL ZİYARETİ

ARAS’TAN YALIKAVAKSAPOR’A MORAL ZİYARETİ
polat-galle

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, teknik ekip ve oyuncuların koronavirüse yakalanması nedeniyle namağlup ilerlediği  EHF Avrupa Kupası’ndan elenen Yalıkavakspor’u ziyaret etti.

Bu sezon büyük bir çıkış yakalayarak Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 19, EHF Avrupa Kupası’nda 5, Türkiye Kupası’nda da 3 galibiyet ile namağlup yoluna devam eden Yalıkavakspor Kadın Hentbol Takımı, EHF Avrupa Kupası Yarı Final maçı öncesi 3 oyuncusu dışında tüm oyuncuların koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle kupaya veda etmişti.

İlçede büyük üzüntü yaratan olay sonrası tedavileri tamamlanan ve herhangi bir sağlık problemi bulunmayan Yalıkavakspor Kadın Hentbol Takımı, Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde kalan maçlar için hazırlıklarına başladı. Yalıkavak Türkan Saylan Spor Kompleksi’nde lig ve kupa hazırlıklarını sürdüren Yalıkavakspor Kadın Hentbol Takımı’nı antrenman sonrası ziyaret eden Başkan Aras, geçmiş olsun dileklerini ileterek kalan maçlar için başarılar diledi.

BODRUM’U GURURLANDIRDINIZ…

Başkan Aras oyunculara yaptığı konuşmada, “Siz gerçekten Bodrum’u gururlandırdınız, ben de hep gururla bahsettim her tarafta. Bodrumspor da çok iyi gidiyor. Futbolda ve hentbolda çok iyiyiz. Umarım bu son 3 maçınızı da kazasız,belasız sakatlık olmadan atlatırsınız, kupayı alırız. Ama en önemlisi sağlık tabi ki, hepinizi iyi gördüm buna çok sevindim.” dedi.

Başkan Aras ardından zemin düzenleme çalışmaları devam eden futbol sahasında incelemelerde bulundu. Başkan Aras’a ziyaret ve incelemelerinde Yalıkavakspor Kulübü Başkanı Mehmet Esen, kulüp yöneticileri ve başkan yardımcıları eşlik etti.

polat-galle