DOLAR
32,2228
EURO
34,7463
ALTIN
2.408,09
BIST
10.243,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
23°C
Muğla
23°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
19°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Açık
23°C

Bahamalar Bayraklı Gemiler, Muğla’nın Bodrum İlçesini Ziyaret Etti

Bahamalar bayraklı “Silver Spirit” ve “Seabourn Encore” adlı kruvaziyer gemileri, Muğla’nın Bodrum ilçesini ziyaret etti. Gemi yolcuları gümrük işlemlerinin ardından Bodrum’da şehir turu yaptı ve tarihi alanları gezdi.

Bahamalar Bayraklı Gemiler, Muğla’nın Bodrum İlçesini Ziyaret Etti
polat-galle

Bahamalar Bayraklı Gemiler, Muğla’nın Bodrum İlçesini Ziyaret Etti

Bahamalar’a kayıtlı iki lüks kruvaziyer gemisi, Bodrum Cruise Port Limanı ve Marmaris Limanı’ndan Bodrum’a gelerek turistik bir ziyarette bulundu.

Kuşadası Limanı’ndan hareket eden 210 metre uzunluğunda ve Bahamalar bayrağı taşıyan “Silver Spirit” adlı kruvaziyer, Bodrum Cruise Port Limanı’na yanaştı. Gemide, çoğunluğunu ABD ve İngiliz vatandaşlarının oluşturduğu 503 yolcu ile 405 personel bulunuyor. Gemi, gece saatlerinde Yunanistan’ın Pire Limanı’na doğru hareket edecek.

Marmaris Limanı’ndan gelen ve yine Bahamalar bayrağı taşıyan “Seabourn Encore” isimli 180 metrelik kruvaziyer gemisi ise çoğunluğu Amerikan olan 567 yolcu ile 424 personeli ile Bodrum’u ziyaret etti. Geminin gece saatlerinde Saros Limanı’na hareket etmesi planlanıyor.

İki gemiden inen yolcular, gümrük işlemlerinin tamamlanmasının ardından Bodrum’un tarihi ve turistik alanlarını gezdi.