DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
22°C
Muğla
22°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüsü’nde İlçe Masa Tenisi Turnuvası Kıyasıya Mücadeleyle Tamamlandı

Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüsü’nde düzenlenen “İlçe Masa Tenisi Turnuvası”, Dünya Masa Tenisi Günü etkinlikleri çerçevesinde gerçekleşti. Turnuvada, Minikler, Küçükler, Yıldızlar, Gençler ve Veteran Çiftler olmak üzere beş farklı kategoride yoğun bir mücadele yaşandı.

Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüsü’nde İlçe Masa Tenisi Turnuvası Kıyasıya Mücadeleyle Tamamlandı
A+
A-
polat-galle

Dünya Masa Tenisi Günü Kutlamaları Kapsamında Gerçekleşen Turnuvada Kazananlar Belli Oldu

Minikler kategorisinde 22 sporcunun yer aldığı turnuvada birinciliği Tuğsan Can Güneş kazanırken, Küçükler kategorisinde 21 sporcu arasından Ata Uras Bahadır birinci oldu. Yıldızlar kategorisinde ise 13 sporcu arasından Ateş Sepetçi birinci sırayı elde etti. Gençler kategorisinde 12 sporcunun mücadele ettiği yarışmada birinciliği Osman Ada Özdeniz kazandı. Veteran Çiftler +35 Yaş kategorisinde ise 22 sporcu arasından Ezgi Uzgel ve Gökmen Kasımoğlu birincilik kürsüsüne çıktı. Turnuvanın ardından düzenlenen kupa ve madalya töreninde kazanan sporcular ödüllerini alırken, törene Kampüs Müdürü Barış Anıl Çakır, İlkokul Müdür Yardımcısı Elif Pakkan, Beden Eğitimi Zümre Başkanı Sinem Kayar ve diğer yetkililer katıldı.

Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüsü’nde gerçekleşen İlçe Masa Tenisi Turnuvası, sporcular arasında kıyasıya mücadelenin yaşandığı bir etkinlik oldu. Turnuvaya katılan sporcular, başarılı performanslarıyla öne çıkarken, kazananlar kupa ve madalyalarını almanın sevincini yaşadılar. Bu etkinlik, masa tenisi tutkunlarını bir araya getirirken, sporun önemine ve heyecanına vurgu yaparak katılımcılara unutulmaz bir deneyim yaşattı.

Bodrum Ev Emlak