DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
18°C
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C
Çarşamba Açık
22°C

Beyaz Spor Ayakkabı

Beyaz Spor Ayakkabı
30.09.2021
540
A+
A-

Her renk ve model kıyafetle uyum içinde giyilebilir olması nedeniyle belki de en çok tercih edilin spor ayakkabı modellerinden birisidir beyaz spor ayakkabı. Cinsiyet ve ayak büyüklüğü fark etmeksizin belki de herkesin ayağına yakışan nadir modellerden.Hem spor yaparken giyilebilmesi hem de günlük hayatta da giyilebilir olması en gözde ayakkabı modellerinden birisi olmasını sağlamıştır. Gerek kanvas pantolonların altına gerek kot pantolonlarla gerek bilekte biten pantolonların altına gerekse de eşofmanların altına giyerek spor şık görüntünüzü pekiştirebilirsiniz.Hem erkeklerde hem kadınlarda kullanımı sayesinde çift ayakkabıları arasında en sık tercih edilen model ve renktir. Son zamanların en trend ayakkabılarının en dikkat edilmesi gereken noktası ise temizlikleri.

Beyaz Spor Ayakkabıları Nasıl Temizlemeliyiz?

Son zamanların en çok tercih edilen ayakkabı modellerden birisi olan beyaz spor ayakkabılarını temiz tutmak için varsa bağcıkları çıkarılır. Hafif kirlerde sabunlu bez yardımıyla veya ıslak mendiller yardımıyla silinir. Fakat daha derin kirlerde ayakkabıları herhangi bir kılıfın içerisine koyarak makinede 30 derecede sıktırmadan yıkayabilirsiniz. En kaliteli beyaz spor ayakkabı modellerini https://www.lescon.com.tr/erkek-spor-ayakkabi/ adresinden bulabilirsiniz.

polat-galle