DOLAR
32,3848
EURO
35,0513
ALTIN
2.326,23
BIST
9.102,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Parçalı Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Bodrum Belediyesi Aylık 160 Bin ₺’ye Turgutreis’te Hizmet Binası Kiralıyor.

Bodrum Belediyesi Aylık 160 Bin ₺’ye Turgutreis’te Hizmet Binası Kiralıyor.
A+
A-
polat-galle

Bodrum Belediyesi’ne bağlı bazı hizmet birimlerinin bulunduğu ofislerin , yapımı devam eden ” Turgutreis Atatürk Meydan Projesi” dahilinde, yeniden inşa edilmek kaydıyla yıkılması üzerine, Turgutreis’te Hizmet Binası için kiralama modeli tercih ediliyor.

Kaynak : Turgutreis Gündem
Turgutreis Gündem- Söz konusu durumla ilgili haber sitemize ulaştırılan iddialar üzerine, kamuoyunu bilgilendirmek maksadıyla, görüşmelere başladık. Görüştüğümüz yetkililer, ajandalarında böyle bir ele alışın mevcut olduğunu, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın, yurt dışı ziyaretinin sona ereceği bugün itibariyle, çalışmanın son haliyle ilgili en sağlıklı bilgiyi Aras’ın vereceği söylendi. Kiralanması söz konusu olan ve Mehmet Hilmi Caddesi, Yeni Pazaryeri karşısında bulunan binanın fotoğraflarını çekip, net bilgi aktarımı için Aras’ın yurt dışı ziyareti dönüşünü beklerken; haber sitemizin WhatsApp kanalı üzerinden , Belediye Başkanı tarafından ; ” Turgutreis’teki kiralanacak binayı sormuşsunuz. ” diyerek iletişime geçildi.
Kamuoyunu sağlıklı şekilde bilgilendirmek amacıyla sorduğumuz sorulara Aras genel hatlarıyla şöyle açıklık getirdi : ” Bodrum Belediyesi Turgutreis Hizmet Binası olarak konuşlandırıp, halkımıza hizmet vermek istediğimiz yeri geçici olarak düşünmüyoruz. Mülkiyeti Bodrum Belediyesi’ne ait olup, yeni Atatürk Meydan Projesi kapsamında yıkılan yerleri daha çok ticari maksatla kiraya vermeyi düşünüyoruz. Burası, hem Turgutreis, hem Akçaalan- Karabağ vb. mahallelerin ortasında. Altında, Belediye araçları için otopark mevcut. Başına, yetkiyle donatılmış bir yönetici getirip, her birimden temsilci ve yönetici atayarak, çok güçlü bir ekiple, eksiklerimizi giderelim diyoruz. Turgutreis’te, tam da ana arterde, Belediyemiz güçlü bir şekilde hizmet verecek. Turgutreis Jandarma Komutanlığı yanındaki, mülkiyeti belediyemize ait olan Zabıta noktası da kiraya verilip, Atatürk Meydan Projesi dahilinde yapılacak yerlerden de alınacak kirayla, yeni binanın kirası zaten çıkar. Merkez de, başka bina ya da arsamız bulunmuyor. Altyapı projesinin bitmesinin ardından, Turgutreis bir cazibe merkezi haline gelecek. Başta da dediğim gibi; tam da ana arter de Belediyemiz güçlü bir şekilde hizmet verecek.
Kiralanması planlanan yerin aylık kirasının, 160 bin Türk Lirası artı stopaj olarak belirlendiği bilgisine ulaşıldı.
polat-galle