DOLAR
32,3373
EURO
34,9659
ALTIN
2.325,93
BIST
9.103,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Parçalı Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Yararına: Elvedasız Şarkılar Konseri

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Yararına: Elvedasız Şarkılar Konseri
Bodrum Ev Emlak

Pandemi sürecinde sahne alamayan Türk müziğinin önde gelen sanatçıları bu yıl ikincisi düzenlenecek Elvedasız Şarkılar II konseri için 19 Haziran Cumartesi günü Bodrum Antik Tiyatro’da bir araya geliyor.

90’lı yılların efsane isimlerinden Bora Gencer’in Ustalara Saygı kapsamında, Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı yararına düzenlediği “Elvedasız Şarkılar” konseri 19 Haziran Cumartesi günü Bodrum Antik Tiyatro’da dinleyicileriyle buluşacak.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Bodrum Belediyesi’nin değerli katkılarıyla, Çağdaş Holding, Bitci ve IMREX ana sponsorluğunda gerçekleşecek gecede; İlham Gencer, Melihat Gülses, Işın Karaca, Metin Şentürk, Murat Kekilli, Niran Ünsal, Elif Kaya, Emre Altınok, Ayben Ersoy, İpek Dinç gibi Türk Müziğinin önemli isimleri sahne alacak.

Toprak Sergen ve Semih Sergen’in değerli sunumları ile anlam katacakları gecede, geçmişten günümüze vefat eden tüm değerli sanatçıları anmak adına Türk Müziğinin klasikleşmiş kült şarkıları Türkiye’nin önde gelen sanatçıları tarafından seslendirilecek.

Tüm gelirinin Bodrum Engeliler Sağlık Vakfına bağışlanacağı konserin organizasyonunu üstlenen Bora Gencer, konser öncesi yaptığı açıklamada,  “ Sosyal sorumluluk bilinciyle gerçekleştirdiğimiz ve gerek sanatın gerekse sanatçıların ölümsüz olduğunu tüm insanlığa tekrar gösterebilmek için düzenlediğimiz bu önemli projede bizimle olan, sahnemizi paylaşan tüm sanatçı dostlarıma gönülden teşekkür ediyorum. İlkini 2019 yılında gerçekleştirdiğimiz Elvedasız Şarkılar konserinin ikincisini yeni normalleşme döneminin ilk ayında hayata geçirmekten mutluluk ve onur duyuyoruz. Bu proje ile vefasız olmayı değil, vedasız olmayı seçtik. İstedik ki isimlerini kalplerimize, şarkılarını ruhumuza kazıdığımız sanatçılarımızı her yıl düzenlemeyi hedeflediğimiz konserlerle analım ve elde edeceğimiz gelirle de yüreklere dokunalım. Bodrum Antik Tiyatrosu’ndan yükselecek şarkılarla izleyicilerimizle birlikte tek yürek olup, kah neşeleneceğiz kah duygulanacağız. 19 Haziran’ı heyecanla bekliyorum.” şeklinde konuştu.

Zeki Müren, Müslüm Gürses, Metin Ersoy, Ayten Alpman, Neşet Ertaş, Kerim Tekin ve Kayahan’ın yüreklere kazınmış şarkılarının Türk müziğinin önde gelen sanatçıları tarafından seslendirileceği Elvedasız Şarkılar II konseri, pandemi kapsamında alınan önlemler kapsamında 19:00 – 21:00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Sosyal Mesafe Kurallarına uygun oturma düzeninde gerçekleşecek konserin bilet satışları, Biletix, İçkale Vodafone Konacık Şubesi, Oasis AVM Sarar Mağazası ve PAB Bodrum Ortakent’te yapılmaktadır.

Aktur tatil sitesi