DOLAR
32,5180
EURO
34,8973
ALTIN
2.454,80
BIST
9.882,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
26°C
Muğla
26°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Bodrum Otelleri Fiyatları ve Covid-19 Önlemleri

Bodrum Otelleri Fiyatları ve Covid-19 Önlemleri
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Eşsiz koyları, masmavi denizi, beyaz evleri ve bitmeyen gece hayatıyla Bodrum, geçtiğimiz yaz sezonunda da tatilcilerin en gözde beldelerinden biriydi. Ege’nin en çok misafir ağırlayan beldelerinden bir olan Bodrum otellerinin salgın sonrası sundukları olanakları ve konaklayan misafirlerin beklentilerini değerlendirdik.

Bilindiği üzere bu yaz dönemi pandemiden dolayı biraz geç başladı. Seyahat kısıtlamalarının kalkmasıyla beraber misafirler hemen tatil rezervasyonları için araştırmalara başladılar. Yapılan araştırmalarda, misafirlerin önceki dönemlere göre tatil kriterlerinin bir hayli değiştiği gözlemleniyor. Önceki senelerde misafirler daha büyük kompleksler veya her şey dahil hizmet veren oteller tercih ederken bu sene apart daireler, özel villalar veya kahvaltı veren butik oteller daha çok tercih edildi. Ancak Bodrum otellerini tercih eden misafirlerin sayısı da az değildi. Her misafirin kendine göre aldığı tedbirler vardı. Kimi misafirler küçük otellerde daha az misafirle konaklama yapmanın güvenli olacağını söylerken kimi de büyük otellerin marka bilinirliğinden ötürü titiz davrandığını düşündüğünü iletti.

Bodrum otellerinin neredeyse büyük çoğunluğu Güvenli Turizm Sertifikası’na sahip. Sertifika, Turizm Bakanlığı tarafından otel denetlendikten sonra verilmekte olup otel faaliyet süresi boyunca belirli aralıklarla kontrol edilmektedir. Bu uygulama sayesinde misafirlerin otel arama kriterleri de kolaylaşmış olmaktadır. Bodrum otellerinin Covid-19 salgını sonrası aldığı tedbirleri ve uygun fiyatlı tekliflerini otelfiyat.com üzerinden inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda merak edilen tüm sorular hakkında otelfiyat.com üzerinden veya telefonla destek alabiliyorsunuz.

Eylül ayının gelişiyle beraber Bodrum beldesinde yoğunluk azalsa da Bodrum otelleri kapıları misafirlere hala açık ve tatilciler beldeye gelmeye devam ediyor. Eylül ayı rezervasyonlarını doldurmaya başlayan oteller hala ilk günkü sıkı tedbirlerle beraber hizmet veriyorlar. Misafirlerin sağlığı kadar kendi çalışanlarının sağlığını da düşünen oteller, personellerin periyodik olarak kontrollerini yaptırdığını iletiyor. Böylesine zor bir dönemde sadece Bodrum Otelleri değil plaj hizmeti veren işletmeler de en az oteller kadar çevre temizliklerine, sosyal mesafe kurallarına ve yiyecek-içecek servisine dikkat ediyorlar.

Otelfiyat.com üzerinde 350’den fazla Bodrum oteli bulunuyor. Her misafir portföyüne ve bütçesine uygun olan Bodrum otelleri farklı konseptleri ve zengin içerikleriyle güzel bir tatil imkânı sunuyor. %40’a varan indirimlerle uygun fiyatlara rezervasyon yaptırıp bir sonraki rezervasyon için de kullanacağınız ekstra indirim kazanabilirsiniz.

Aktur tatil sitesi