DOLAR
32,4571
EURO
34,7340
ALTIN
2.439,37
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
26°C
Muğla
26°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Az Bulutlu
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Bodrum Uçak Bileti İletişim

Bodrum Uçak Bileti İletişim
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Özellikle yaz aylarında Bodrum’a göç bir hayli artmaktadır. Bu durumda yolculuk yapacaklar da yolculuğunu nasıl ucuza getirebileceğini düşünürler. Bunun için Bodrum gibi bir tatil beldesine erken rezervasyon ile biletinizi almanız gerekmektedir. Yani Haziran, Temmuz ve Ağustos ayları için biletlerinizi Ocak ve Şubat aylarında almanız daha karlı olacaktır. Diğer bir durumda ucuz bilet almak için kampanyalardan yararlanmaktır.

Bodrum uçuşları aktarma olmadan, Türkiye üzerindeki İstanbul, Ankara ve Adana gibi şehirlere düzenlenebilmektedir. Yaz aylarında kiralık uçuş alternatifi ile yurt dışında da pek çok yere yapılabilmektedir. Türkiye’nin İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirlerinden Pegasus, THY, Anadolu Jet gibi hava yollarından Bodrum uçak bileti satın almanız mümkündür.

Bodrum uçak bileti iletişim numarası 0850 500 23 11 dir. Bodrum hava yolu bürosu sayesinde Pegasus, THY ve Anadolu Jet uçak bileti satın alma işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Bodrum Pegasus İletişim 

Bodrum Pegasus uçak bileti satın almak için 0850 500 23 11 numaralı telefonu ücretsiz olarak arayabilirsiniz.

Bodrum, özellikle de yaz dönemlerinde oldukça hareketli ve canlı kentler arasındadır. Hem ülkemizden hem de başka ülkelerden pek çok ziyaretçiler Bodrum’a gelerek tatil yapmaktadırlar. Bodrum’a ulaşım oldukça kolay olmaktadır. Çünkü hava yolu vasıtası ile birkaç saat içerisinde Bodrum’a varılabilmektedir. Pegasus Hava Yolu Şirketi ile Bodrum-İstanbul ya da Bodrum-Ankara arasında direkt uçuşlar gerçekleştirilebilmektedir.

Uçak bileti almak için de artık acenteyi aramanıza gerek kalmamaktadır. Bunun için 0850 500 23 11 numaralı ücretsiz hattımızı arayabilirsiniz.

Artık internet veya mobil uygulamalar üzerinden işlemlerimizi gerçekleştirebilmekteyiz. Fakat bazen bazı durumlarla karşılaşabiliyor ve işlemlerimizi gerçekleştiremeyebiliyoruz. Bu gibi sorunlarla karşılaşmak istemiyorsanız ve bilet işlemlerinizi hızlı bir şekilde halletmek istiyorsanız Pegasus iletişim için ücretsiz hattımızı arayabilirsiniz.

Bodrum THY İletişim

Bodrum THY iletişim için 0850 500 23 11 numaralı ücretsiz hattımızı arayabilirsiniz. Bizimle iletişime geçerek Bodrum Havalimanı kalkışlı uçak biletinizi satın alabilirsiniz. Aynı zamanda değişim işlemlerinizi de rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Bodrum kendini hızlı bir şekilde geliştirmiş ve artık ülkemizin en büyük turizm merkezi haline gelmiştir. Nüfus bakımından ülkemizin en büyük ilçesi olan Bodrum, normalde 200 bin civarı nüfusa sahipken yaz döneminde milyonlarca kişi tarafından ziyaret edilmektedir. Bu denli yoğun bir turist nüfusuna sahip olduğundan dolayı da her yıl kente ulaşım sağlayabilmesi için Türk Hava Yolları seferleri önemli bir konumda yer almaktadır.

Türk Hava Yolları seferleri sayesinde aktarmalı ya da direkt olarak Türkiye’nin pek çok şehrinden ve yurt dışından Bodrum’a yolcu taşınmaktadır. Senenin büyük bir kısmında sürekli olarak yapılan seferler dışında özellikle yaz sezonunda çok daha fazla olan bu seferlerde çokça yolcu her gün Bodrum’a seyahat etmektedir.

Farklı ekonomik seçenekler ve hizmet alternatifleri ile sunulan bu uçuşlarda kolay bilet işlemleri hattımız sayesinde nerede olursanız olun yalnızca bir telefon hattını arayarak Bodrum uçuşları için bütün bilet işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz

Bodrum’dan gerçekleştirilen uçuşlar ya da Bodrum’a gerçekleştiren uçuşlar bakımından Türk Hava Yolları tarafından düzenlenen yolculuklarda alacağınız ulaşım hizmetleri adına bilet satın alma, bilet iptal etme, bilette değişiklik, rezervasyon gibi hizmetler için Bodrum THY İletim kullanılabilir. Bu bakımdan sizin için özel hizmet veren 0850 500 23 11 numaralı ücretsiz hat üzerinden işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Bodrum Anadolu Jet İletişim 

Ege Bölgesinde yer alan bir tatil kenti olan Bodrum, Muğla şehrinin bir ilçesidir. Bu tatil kenti yaz sezonunda son derece kalabalık olmaktadır. Bu nedenden ötürü de yaz dönemlerinde son derece fazla uçak seferi düzenlenmektedir.

Ankara ve İstanbul şehirlerinden Bodrum’a yolculuk eden ziyaretçiler dönüş biletlerini satın almak ya da bilet işlemlerini halledebilmek için acente ya da Bodrum Anadolu Jet İletişim bilgisi arayışına girmektedir.

Uçak bilet işlemlerinizi en hızlı şekilde gerçekleştirmek için 0850 500 23 11 numaralı ücretsiz çağrı merkezimizi arayabilirsiniz. Böylece işlemlerinizi sorunsuz ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Bodrum Uçuşları 

Önemli bir turizm kenti olan Bodrum’dan yurtiçi ve yurtdışında pek çok alana uçuş seferi yapılmaktadır. Yurtiçinde Bodrum Havalimanına gerçekleştirilen uçuşlar ve uçuş kodlarına aşağıda vereceğimiz listeden ulaşabilirsiniz. Bunun dışında bilet işlemleriniz için 0850 500 23 11 numaralı ücretsiz çağrı merkezimizle iletişime geçebilirsiniz.

Aymila Turizm web sayfasını ziyaret ederek uçak bileti telefon numaraları ile ilgili daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Böylelikle bilet işlemlerini daha kolay bir şekilde halletmiş, merak ettiğiniz sorulara da anında cevap bulmuş olursunuz. Yurtiçi uçuşları kapsamına en çok kalkışı gerçekleştiği şehirler şu şekildedir; Ankara, Antalya, Adana, Gaziantep, İstanbul, İzmir ve Bodrum.

  • TK 2504 Istanbul Aırport- IST
  • TK 2522 Istanbul Aırport-IST
  • TK 2996 IST-S.GOKCEN
  • PC 2266 IST-S.GOKCEN
  • PC 2252 IST-S.GOKCEN
  • TK 2524 Istanbul Aırport-IST
  • PC 2241 IST-S.GOKCEN
  • TK 2505 Istanbul Aırport-IST
  • TK 2523 Istanbul Aırport-IST
  • PC 2267 IST-S.GOKCEN
  • TK 2997 IST-S.GOKCEN
  • PC 2253 IST-S.GOKCEN
  • KK 042 Istanbul Aırport-IST
  • PC 2262 IST-S.GOKCEN
  • PC 2240 IST-S.GOKCEN

Yurtiçi uçuşları en fazla THY ve Pegasus havayolu firmaları tarafından gerçekleştirilmektedir. Tatil dönemlerinde ise yurtdışından gelen charter uçuşları son derece fazladır. Yurtdışı uçuşları için de Bodrum Havaalanı’na Lufthansa, KLM, Frontier Airlines, Air Canada, Spirit Airlines, Norwegian Airlines, Israil Airlines, British Airways gibi havayolu firmaları uçuş gerçekleştirmektedir.

 

 

Roma, NewYork, Amsterdam, Barselona, Paris ve Londra, Bodrum’a en fazla uçuş gerçekleştirilen şehirlerdir. Aynı zamanda Köln, Bakü ve Kuveyt çıkışlı uçuşlar da Bodrum’a sık sık inmektedir. Aşağıdaki listede Bodrum’a uçuşu gerçekleştirilen ünlü havayolları ve uçuş kodları yer almaktadır.

  • PS 9587 UIA (IST) Istanbul
  • SK 3460 SAS (IST) Istanbul
  • AT 9437 Royal Air Maroc (IST) Istanbul
  • KK 42 Atlasglobal (IST) Istanbul
  • KK 46 Atlasglobal (IST) Istanbul
  • AZ 6060 Alitalia (IST) Istanbul
Aktur tatil sitesi