DOLAR
32,3302
EURO
34,8513
ALTIN
2.386,04
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
18°C
Muğla
18°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

Bodrum’da Granfondo Bisiklet Yol Yarışı 10 Mart’ta Start Alıyor

Bodrum’da Granfondo Bisiklet Yol Yarışı 10 Mart’ta Start Alıyor

Bodrum’da Granfondo Bisiklet Yol Yarışı 10 Mart’ta Start Alıyor
velux

Bodrum’da Granfondo Bisiklet Yol Yarışı 10 Mart’ta Start Alıyor

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Granfondo Bisiklet Yol Yarışı, 10 Mart tarihinde Bodrum’da gerçekleştirilecek. Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan yarış, uzun ve kısa parkur olmak üzere iki ayrı etapta gerçekleşecek.

Yarış, Bodrum’u Türkiye’nin yanı sıra dünyanın çeşitli ülkelerinden bisiklet tutkunlarını ağırlayacak. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın katkılarıyla gerçekleştirilecek olan organizasyon, Muğla Valiliği ve Bodrum Kaymakamlığı himayesinde düzenleniyor.

65 kilometrelik kısa parkur, Bodrum merkezinden start alacak ve Güvercinlik kavşağından geçerek Mumcular, Çamlık ve Kızılağaç bölgelerini kapsayacak şekilde ilerleyecek. 94 kilometrelik uzun parkur ise Yalı, Mumcular gibi bölgeleri ve bazı köyleri içerecek şekilde Milas’a kadar uzanacak.

Türkiye Bisiklet Federasyonu Muğla Temsilcisi İlker Cömert, Granfondo yarışlarının 15 yaşından 65-70 yaşına kadar bisiklet tutkunlarını bir araya getiren büyük organizasyonlar olduğunu belirtti. Cömert, Bodrum’un dördüncü kez bu organizasyona ev sahipliği yapacak olmasının gurur verici olduğunu ifade ederek, Bodrum Valiliği, Kaymakamlığı ve diğer kurumların desteğinin önemine vurgu yaptı.

Aktur tatil sitesi