DOLAR
43,1414
EURO
50,3444
ALTIN
6.358,64
BIST
12.279,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
4°C
Muğla
4°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Açık
11°C
Perşembe Açık
13°C
Cuma Az Bulutlu
12°C
Cumartesi Çok Bulutlu
11°C
Polat su reklam

Bodrum’da “Opus Müzik Festivali” düzenlenecek

Bodrum’da “Opus Müzik Festivali” düzenlenecek
A+
A-
Polat su reklam

Klasik müziğin ustaları ve gençleri, Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenecek “Opus Müzik Festivali”nde bir araya gelecek.

9-10 Eylül’de Bodrum Kalesi’nde gerçekleştirilecek festivalin ilk gününde, uluslararası başarılarıyla adından söz ettiren, piyanonun genç yıldızları İlyun Bürkev ve Ayşe Cemre Ağırgöl, kemanın dünya sahnelerindeki genç ismi Naz İrem Türkmen ile buluşacak.

10 Eylül’de de 120 yıllık Alman Devlet Opera Oda  Orkestrası (Berlin Deutsche Oper Kammer Orchestra), Türk orkestra şefi Gürer Aykal tarafından yönetilecek, iki Türk solist Burak Bilgili ve Burcu Hancı da konserde sahne alacak.

Türkiye’nin direncini ve yaşama tutkusunu sergileyecek festivalin simgesi ise  Bodrum ve civarında doğal olarak yetişen “Frenk kaktüsü” olacak.

İlki düzenlenecek  festivalin sanat yönetmenliğini dünyaca ünlü opera sanatçısı Burak Bilgili, genel koordinatörlüğünü de Ozan Göktan yapıyor.

Aktur Pizza reklam görseli