DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Açık
23°C

“Bodrumlu çocuklar ve gençler sokağa mı terk ediliyor”

“Bodrumlu çocuklar ve gençler sokağa mı terk ediliyor”
velux

Gazeteci yazar Yaşar Anter; anterhaber.com adlı haber sitesinde, kendi köşesinde kaleme aldığı yazıda ilginç iddialarda bulundu.

“Yeni öğrendik ki Bodrum Belediyesi Torba’daki 1600 metrekarelik çocuk oyun alanını ve spor alanını 5 yıllığına kiraya verecek. Kime kiraya verileceğinin adresi de belli olmuş. Bununla da kalmamış Yalıkavak, Yahşi ve Turgutreis’deki spor ve çocuk oyun alanlarıda kiraya verilerek özelleştirilecek. İhale 25 Mayıs’ta ama kimin haberi var? Kısacası ağam burayı kiralayacak, tenis kortu tenis kulübü yapacak, halk, çocuklar ve gençler bu olanaktan yararlanmak için iki neskafeye 80 TL. ödeyip tenis kulübüne girecek. Çok hayırsever biriyle Bodrum ilçesinin sporuna acayip destek veren birisi bu çocuk oyun alanlarının peşinde. İki isimde Bodrum’da bilinen tanınan isimler. Zengin ikiside, paraya para mülke mülk demiyorlar. Kaçak inşaatları ile iskele ve sahili kapatma ilede gündemdeler.

Birileri spor üzerinden Bodrum’a kene gibi yapıştı sömürüyor. Milyon dolarlar gidiyor, ama paranın nereye gittiğinin hesabı verilmiyor. Belediye Meydanı’nda hisseler satılıyor, halka açık, 1931 yılında kurulan kulübün yönetimi değiştirilirken, halka kapalı yapılıyor.”

Gazeteci Yazar Yaşar Anter’in yazısı ;

Yaşar Anter yazdı: Bodrumlu çocuklar ve gençler sokağa mı terk ediliyor, sosyal donatı alanlarına ne oluyor?

Aktur tatil sitesi