DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
19°C
Muğla
19°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Açık
26°C

Bodrumspor yükselişini sürdürmek istiyor

– Teknik direktör İsmet Taşdemir:
“Çok zorlu bir maç bizi bekliyor. Sezon başından beri her maçımız zorluydu, bütün maçlara hazırlandığımız gibi hazırlanıyoruz.”

Bodrumspor yükselişini sürdürmek istiyor
A+
A-
Aktur tatil sitesi

MUĞLA (AA) – Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bodrumspor, 17 Aralık Cumartesi günü Yılport Samsunspor ile sahasında oynayacağı 18. hafta maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Ligde son iki maçında galibiyet mutluluğu yaşayan Bodrumspor, galibiyet serisini Yılport Samsunspor maçıyla sürdürmek istiyor. Yalıçiftlik Tesisleri’nde maçın hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip, antrenmanda duran top ve taktik çalışması yaptı.

Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, ilk yarının son iki maçını kazanmak istediklerini söyledi. Bu hafta mücadele edecekleri Samsunspor’un ligin güçlü ekiplerinden olduğunu belirten Taşdemir, “Çok zorlu bir maç bizi bekliyor. Sezon başından beri her maçımız zorluydu, bütün maçlara hazırlandığımız gibi hazırlanıyoruz. Güçlü bir rakibe karşı oynayacağız.” dedi.

Hedeflerinin sahadan üç puanla ayrılmak olduğunu aktaran Taşdemir, şöyle konuştu:

“İlk yarı sonuna yaklaştığımız bu süreçte ufak tefek sakatlıklarımız baş göstermeye başladı. Yorgunluklar çok olmaya başladı, Bunlar maçı etkileyecek mi onu şu an için bilemiyoruz. Geçen hafta Recep sakatlığından dolayı oynayamadı. Abdurrahman’ın sakatlığı vardı, ikisi de kadrodaydı ama faydalanamadık. Şu anda olan sakatlıklar ciddi değil ama 3-4 oyuncumuzda ufak tefek sakatlığımız devam ediyor.”

polat-galle
ETİKETLER: