DOLAR
32,4363
EURO
34,7895
ALTIN
2.453,06
BIST
9.919,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
26°C
Muğla
26°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Brawl Stars Oyunu ilgi görüyor

Brawl Stars Oyunu ilgi görüyor
A+
A-
polat-galle

Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği brawl stars mobil oyunu her gün kullanıcı sayısını arttırıyor. Mobil oyunlar arasında ki çıkışını sürdüren başarılı oyun, çocukların ilgisi ile karşılaştı. Bu yoğun ilginin nedeni aslında fenomenlerin oyun hakkında hazırladığı videolardır.

Bedava Brawl Stars Elmas Kodu 2021

Oyun içerisinde ücretli sunulan özellikler bulunmaktadır. Para ödemek istemeyen kullanıcılar bedava brawl stars elmas kodu aramaktadır. Güncel brawl stars kodlarını derleyip yayınlayan bir çok kaynak vardır. Ama kodlar hemen tüketilmektedir. Oyunu oynayan kullanıcılar bedava dağıtılan kodları hemen alıp kullanıyorlar. Elmas kodları ile oyun içerisinde yer alan ayrıcaklı özellikleri sizde kullanabilirsiniz. Kodları kullanmak için hesabınıza giriş yapmalısınız. 9 haneden oluşan kodlar elmas ticareti bölümünden kullanılır. Çalışmayan kodlar için geçeriz kod hatası alabilirsiniz.

Brawl Stars Elmas Hilesi 2021

Kullanacağınız Brawl Stars Elmas hilesi tüm sorumluluğu size aittir. Sitemizde yer alan bedava kodlar dşında dilerseniz hileli apk dosyası ile oyuna direk hileli başlayabilirsiniz. APK dosyasından faydalanabilmek için Android kullanıcısı olmanız gerekiyor. Android mobil ve tablet cihazlarında rahatlıkla hileli brawl stars oynayabilirsiniz.

Zorlu günler yaşarken evde güzel vakit geçirebilmek için mobil oyunları tercih edebilirsiniz. Çocuklar gibi yetişkin kişilerde Brawl Stars oyununa ilgi gösteriyor.

Sitemizde yer alan tüm bedava hesap paylaşımları ve hilelerini kullanmak için sosyal medya hesaplarımızı takip ediniz. Paylaştığımız tüm kodlar ilk gün tükenmekte. Güncel kalması için sıkı bir ekip çalışması yürütmekteyiz.

 

Aktur tatil sitesi