DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
31°C
Muğla
31°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
32°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C
Perşembe Açık
26°C

Bu Kadarı da Fazla, 7/24 Bodrum, İfadeye Çağırıldı

Bu Kadarı da Fazla, 7/24 Bodrum, İfadeye Çağırıldı
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Bir kısmı sokaklarda bir kısmı da enkaz altında kalan ve kurtarılmayı bekleyen binlerce vatandaş ise soğuk havada tüm ülkeye yardım çığlıkları atmıştı. Bodrum’dan da çok sayıda deprem yardımı tırlarla bölgeye gönderilmişti.

O tarihlerde deprem yardımlarında Bodrum Belediyesi yerine Muğla Valiliği yazısının asılmasına vatandaşlardan gelen tepkileri paylaşan 7/24 Bodrum sosyal medya platformu, yaptıkları paylaşımlar üzerine ifadeye çağırıldı.

7/24 Bodrum’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

“Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Bodrumlu vatandaşlar yardımlarını Herodot Kültür Merkezine ulaştırmış, yardımlar “Bodrum Belediyesi Deprem ve Yardım Aracı” yazısı aracıyla bölgeye sevk edilmek istenmişti. Ancak üstünü kapatacak şekilde “Muğla Valiliği” yazısı asılması vatandaşların tepkisine neden olmuştu.

Depremden sonra Bodrum halkının yardımları Herodot Kültür Merkezi’nde toplanıyor ve bu yardımlar tırlarla deprem bölgesine gönderiliyordu. 7 Şubat günü yola çıkacak yardım tırının üzerinde “Bodrum Belediyesi Deprem ve Yardım Aracı” yazısı vardı. Bu yazının üstünü kapatacak şekilde “Muğla Valiliği” yazısı asıldı. Herkesten tepki çeken bu durumu biz de hesabımızda paylaştık. Ulusal basın dahil her yerde de haber oldu.

7/24 BODRUM OLARAK BİZ; HALKI AYRIŞTIRICI, KİN VE DÜŞMANLIĞA SEVKTEN ŞİKAYET EDİLDİK! Konuyla ilgili ifademiz alındı. Takipçilerimize duyurulur.”

Konu Bodrum Haber Köşe yazarımız Mustafa Gündoğ tarafından ayrıca kaleme alınacak. Olayı yaratanlar mı, bunu toplumla paylaşanlar mı suçlu, aynı gün başka neler olmuş seçim sonrası okurlarla paylaşılacaktır.

 Bu Kadarı da Fazla, 7/24 Bodrum, İfadeye Çağırıldı

Bodrum Ev Emlak