DOLAR
32,3376
EURO
35,1923
ALTIN
2.246,34
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
17°C
Muğla
17°C
Az Bulutlu
Salı Yağmurlu
14°C
Çarşamba Açık
14°C
Perşembe Açık
14°C
Cuma Az Bulutlu
13°C

BUYRUN BURDAN YAKIN

Aktur tatil sitesi

Yolda para bulup sahibine teslim eden bir insan alkışlanır ama alkışlayanların çoğu aynı şeyi yapmazlar. İzledikleri diziler de, filmler de iyilerin kazanmasını isterler ama gerçek hayatta iyi insanlar kazansınlar diye uğraşmazlar, hatta çoğu kötülerden yana taraftırlar. Başta sosyal medya da olmak üzere, toplumda duyarlı olan insanları överler ama aynı duyarlılığı kendileri göstermezler..

Cesaret ve vicdan gerektiren güzel şeyleri hep başkalarından beklerler…

Öne atılan insanları alkışlarlar, onlarla gurur duyduklarını söylerler ama onları yalnız bırakırlar, zaten birkaç güne de unuturlar hepsini. Cezaevin de böyle unutulan, çürüyen, hatta ölen binlerce kişi var.

Gaz verenlerin, seninleyiz, arkandayız diyenlerin bir tanesi bile ziyaretlerine gitmez..

Bu bir işyerinde de böyle, arkadaş ortamında da böyle, okulda da böyle, siyasette de böyle, ticarette de böyle. Aklınıza ne ve neresi geliyorsa hepsinde geçerli işte…

Kendilerinin cesaret edemedikleri her şeyi birilerinin yapmasını isterler..

Birine kan mı lazım oldu, sosyal medya hesaplarından paylaşırlar ama hastaneye gidipte kan vermezler. Onların yerine başka biri gidip yapsın isterler. Sergiledikleri vicdan oyunu bile son dakikada kurgulanmış bir tiyatro.

En yakınların da, hatta yan komşusu ihtiyaç sahibi biridir ama görmezler, oralı bile olmazlar ona fakat aynı insanlar sayfalarında kızılay’ın başkanlığına oynarlar.

Haberler de bir kadın sokak ortasında şiddette mi uğramış. Saymaya başlarlar yapana, insanlıkları kabarır götlerini yaydıkları koltuklar da ama aynı şey gözleri önünde olur, bu defa dönüp bakmazlar bile, tabi kendilerine de saymazlar..

Bunlara da, haber bülteni melekleri diyorum ben..

Ülkede bir taciz, tecavüz olayı mı oldu. Delirirler sözde, hepsinin ahlak damarları zıplar ama kendi mahallesinde ki ahlaksızlıklara, tacizlere, tecavüzlere karşı gıkları çıkmaz.

Bunlara da davul sesli kahramanlar diyelim geçelim.

Dedikodu yapanları, laf getirip götürenleri ifşa ederler, sözde sevmezler ama kendilerine tabakla gelen dedikoduyu tencere ile geri götürürler, üstelik soğuk soğuk..

Bu örnekleri çoğaltabilirim çünkü say say bitmez ama fazlasına gerek yok.

Mevzu anlaşıldı çünkü sanırım !

Aktur tatil sitesi