DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
26°C
Muğla
26°C
Açık
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Açık
24°C

Çağdaş Bodrum Spor, Pınar Karşıyaka’ya Son Saniyede Mağlup Oldu

Çağdaş Bodrum Spor, Pınar Karşıyaka’ya Son Saniyede Mağlup Oldu
velux

Çağdaş Bodrum Spor, Pınar Karşıyaka’ya Son Saniyede Mağlup Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 24. haftasında Çağdaş Bodrum Spor ile Pınar Karşıyaka karşı karşıya geldi. Muğla Menteşe Spor Salonu’nda oynanan mücadele büyük bir heyecana sahne oldu. İlk periyodu 27-27 berabere tamamlayan Çağdaş Bodrum, ikinci periyotta da mücadele etti ancak ilk yarıyı 44-52 geride kapattı.

Kalan iki periyotta rakibine karşı hızlı ataklar geliştiren ve etkili savunma yapan Çağdaş Bodrum, üçüncü periyodu 61-71 geride tamamladı. Son periyotta öne geçmeyi başaran ekip, ancak maçın son saniyelerinde gelen sayıyla 97-98 mağlup oldu.

Maçta 31 sayıyla en çok sayı kazandıran oyuncu olan Chris Warren’ı, 21 sayıyla Dominic Jordan Artis, 14 sayıyla Amar Alibegovic ve 11 sayıyla Fatih Cantitiz takip etti.

Çağdaş Bodrum Spor, 25. hafta karşılaşmasını 23 Mart Cumartesi günü saat 18:00’de Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda Bahçeşehir Koleji ile oynayacak. Maç, beINSports kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Aktur tatil sitesi