CHP Bodrum İlçe Örgütü, “mutlak butlan” tartışmalarına ilişkin düzenlenen toplantıda Genel Başkan Özgür Özel’e destek verdi ve kurultay iradesine sahip çıkılacağını açıkladı.
CHP Muğla İl Başkanlığının çağrısıyla 13 ilçede eş zamanlı düzenlenen toplantılar kapsamında CHP Bodrum İlçe Örgütü bir araya geldi. Partide “mutlak butlan” tartışmalarıyla gündeme gelen sürecin değerlendirildiği toplantıda, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e destek mesajı verildi.
CHP Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen genişletilmiş örgüt toplantısına CHP Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın, Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Kadın Kolları Başkanı Umut Anıl Özdoğan, Gençlik Kolları Başkanı Akın Pehlivan, önceki dönem ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri ile parti üyeleri katıldı.
Toplantının, CHP Muğla İl Başkanlığının çağrısı üzerine il genelindeki 13 ilçe örgütünde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen değerlendirme toplantılarından biri olduğu belirtildi.
Toplantıyı; önceki dönem CHP Bodrum İlçe Başkanları Zeki Köylü, Duran Öztürk, Recai Seymen ve Kerim Cangır ile mevcut İlçe Başkanı Tuna Işın’ın yer aldığı divan kurulu yönetti.
Toplantıda, parti içinde yaşanan gelişmeler, kurultay iradesine ilişkin tartışmalar ve örgüt üyelerinin sürece yönelik değerlendirmeleri ele alındı.
CHP Bodrum İlçe Örgütü tarafından yapılan açıklamada, partinin gücünü örgütünden, üyelerinden ve demokrasiye bağlılığından aldığı ifade edildi.
Toplantıda yapılan değerlendirmeler sonucunda CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e destek verildiği belirtilerek, partinin demokratik değerlerine, kurultay iradesine ve örgütün ortak aklına sahip çıkılmaya devam edileceği kaydedildi.
Açıklamada, “Örgütümüzün ortak iradesini ortaya koyduk. Cumhuriyet Halk Partisi, gücünü örgütünden, üyelerinden ve demokrasiye olan bağlılığından almaktadır. Genel Başkanımız Özgür Özel’in yanındayız” mesajı verildi.
Toplantının sonunda adaletin, demokrasinin ve sosyal devlet anlayışının güçlendiği bir Türkiye hedefi vurgulandı. CHP Bodrum İlçe Örgütü, süreç karşısında birlik ve dayanışma içinde hareket edeceğini bildirdi.
Açıklama, “Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiçbirimiz” sözleriyle sona erdi.
SEO Başlığı: CHP Bodrum Safını Açıkladı: Özgür Özel’e Destek Mesajı
Meta Açıklaması: CHP Bodrum İlçe Örgütü, “mutlak butlan” tartışmalarına ilişkin düzenlenen toplantıda Genel Başkan Özgür Özel’e destek verdi ve kurultay iradesine sahip çıkılacağını açıkladı.
Etiketler: