DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
20°C
Muğla
20°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Açık
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

CHP ilçe binasına 128 milyar dolar nerede pankartı asıldı

Bodrum CHP İlçe binasına bugün öğle saatlerinde asılan ve üzerinde 128 Milyar Dolar Nerede yazılı pankart ilgi çekti. İlçe Başkanı Halil Karahan “Biz vatandaş olarak bu kadar büyük rakamda bir paranın ortadan kaybolmasını anlamaya çalışor vatandaş olarak bu parının nerede olduğunu soruyoruz, cevap bekliyoruz” diye konuştu.

CHP ilçe binasına 128 milyar dolar nerede pankartı asıldı
Aktur tatil sitesi

CHP Genel Merkezi’nin Türkiye genelinde bilboard ve afişlerle başlattığı 128 milyar Dolar nerede tepkisine Bodrum CHP İlçe Teşkilatı’da katıldı. Bodrum CHP İlçe Merkezi ile 7 mahalle ilçe örgütünde bugün 128 Milyar Dolar Nerede yazılı pankartlar asıldı. Saat 13.00’de asılan pankartlara şu ana kadar polis veya jandarma tarafından herhangi bir müdahalenin olmadığı belirtildi.

İlçe Başkanı Halil Karahan “biz kimseye hakaret etmiyoruz, sadece Merkez Banka’sında bulunan 128 milyar doların nereye gittiğini alındıysa kimlerin alındığı bir vatandaş olarak sorup cevap bekliyoruz, çünkü bu rakam çok büyük bir rakam, ülkenin eğitim, sağlık ve işsizlik ile ilgili yatırımlarında rahatlıkla kullanılabilecek bir rakam, biz sadece bu paraya ne olduğunu soruyoruz” diye konuştu.

Kaynak : Anterhaber

Bodrum Ev Emlak