DOLAR
32,4534
EURO
34,7838
ALTIN
2.439,26
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
26°C
Muğla
26°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C

CHP, 126 belediye başkan adayını daha açıkladı: Muharrem Erkek Çanakkale’de, Fethi Yaşar Yenimahalle’de aday

CHP, 126 belediye başkan adayını daha açıkladı: Muharrem Erkek Çanakkale’de, Fethi Yaşar Yenimahalle’de aday

CHP, 126 belediye başkan adayını daha açıkladı: Muharrem Erkek Çanakkale’de, Fethi Yaşar Yenimahalle’de aday
A+
A-

T24 Ankara

CHP, 2024 yerel seçimleri için bu kez 35 seçim bölgesinden il ve ilçe belediye başkan adaylarını duyurdu. Aralarında büyükşehir belediyelerinin de yer aldığı 126 aday bulunuyor. 

CHP, Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında yerel seçimler için il ve ilçe belediye başkan adaylarının belirlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Parti, önceki hafta 14 Aralık’ta 226 il ve ilçede belediye başkan adaylarını belirlemişti. Aralarında İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, Ankara adayı Mansur Yavaş, Balıkesir adayı Ahmet Akın, Bursa adayı Mustafa Bozbey, Bolu adayı Tanju Özcan‘ın da olduğu dördü büyükşehir belediyesi olmak üzere 226 seçim bölgesinde il ve ilçe belediye başkan adayları açıklanmıştı.

Bugün Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında bugün yeniden toplanan CHP Parti Meclisi’nde (PM), 2024 yerel seçimleri için 35 seçim bölgesinden 126 il ve ilçe için belediye başkan adayları açıklandı. 

Parti Sözcüsü Deniz Yücel tarafından açıklanan adaylar dikkat çekti. Buna göre, 3 büyükşehirde Konya adayı İsmail Sonkaya, Manisa adayı Ferdi Zeyrek, Samsun adayı Cevat Öncü oldu.

Yücel, 6 ilden gösterilecek adayları da ayrıca açıkladı. Buna göre, Çanakkale adayı Muharrem Erkek, Kırşehir adayı Selahattin Ekicioğlu, Bartın adayı Muhammet Rıza Yalçınkaya, Amasya adayı Turgay Sevindi, Ardahan adayı Faruk Demir, Kütahya adayı Eyüp Kahveci oldu. Listede dikkat çekenlerden biri de ilçe bazında Yenimahalle’de Fethi Yaşar’ın adaylığı oldu.

CHP Parti Meclisi sonucu belirlenen 31 Mart 2024 Yerel Seçimi Aday Listesi

 

 

Aktur tatil sitesi
ETİKETLER: ,