DOLAR
32,2233
EURO
34,6519
ALTIN
2.391,46
BIST
10.195,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
23°C
Muğla
23°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
19°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Açık
23°C

CHP’li Özgür Özel’den itiraf: Sıkışınca Atatürk’e sarılıyoruz

CHP genel başkan adaylığı için adı geçen Grup Başkanı Özgür Özel’den Atatürk itirafı geldi. Bodrum’da bir etkinliğe katılan Özel, CHP’deki durumu Sezen Aksu’nun “Masum Değiliz Hiçbirimiz” şarkısıyla özetleyip, “Kaybettik, gereğini yapmak lazım. Sıkışınca Milli Mücadele’den, Atatürk’ten bahsederek alkış alarak ilerlenemez. Bunda kolaycılık, birbirimizi kandırmak var” dedi.

CHP’li Özgür Özel’den itiraf: Sıkışınca Atatürk’e sarılıyoruz
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

CHP’li Özgür Özel’den itiraf: Sıkışınca Atatürk’e sarılıyoruz

Değişim yanlılarının rüzgarı kaybettiği CHP’de Grup Başkanı Özgür Özel, partide topyekün değişimin gerektiğinin altını çizdi. CHP’de sadece tüzük ve genel başkanlık değil topyekûn bir değişimin olacağını kaydeden Özel, “Aynı şeyleri yapıp farklı sonuç beklemek değil, yeni şeyler yapıp yeniden ümit olabilmek önemli” ifadelerini kullandı. Özel, seçmenin değişim olmaz ise CHP’den ümidini kesme tehlikesi olduğunu da belirtti. Özel, “Seçmende bir duygusal kopuş tehlikesi var” dedi.

DUYGUSAL KOPUŞ

Özel Manisa Sarıgöl ve Muğla Bodrum’da düzenlenen etkinliklerde konuştu. Seçimin kaybedildiğini ve gereğinin yapılması gerektiğini dile getiren Özel, partideki durumu Sezen Aksu’nun “Masum değiliz hiçbirimiz” şarkısı ile özetledi. Özel, “Seçmende bir duygusal kopuş var. Bizim seçmenimiz hep kızar, kapıyı çarpar gider. En kolay alkışın Atatürk denilerek alındığı bir siyasi partinin siyaset üretme pratiğinde sorun var. Sıkışınca Milli Mücadele’den, Atatürk’ten bahsederek alkış alarak ilerlenemez. Bunda bir kolaycılık, birbirimizi kandırmak var” ifadelerini kullandı.

TÜZÜK YETMEZ

Değişim talepleri için tüzük değişikliğinin yeterli olmayacağının altını çizen Özel şöyle devam etti: “Sadece program değiştirmekle de olmaz. Topyekun değişimi, hep beraber yaşamak ve yaşatmak zorundayız.”

Bodrum Ev Emlak
ETİKETLER: