DOLAR
32,2818
EURO
34,6566
ALTIN
2.413,13
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
25°C
Muğla
25°C
Açık
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Açık
24°C

CHP’nin güçlü olduğu yerler: Adaylar ocak ayı sonu açıklanabilir

CHP Parti Meclisi aday açıklamalarını sürdürürken parti içindeki aday adayları da CHP’nin güçlü olduğu Çankaya, Kadıköy gibi yerlerde başkan adayı olabilmek için ilçenin her yerine afişlerini asıyor.

CHP’nin güçlü olduğu yerler: Adaylar ocak ayı sonu açıklanabilir
A+
A-
velux

Aday adaylarının çalışmalarıyla partinin sokaktaki canlılığının korunduğunu söyleyen parti yönetimi, CHP’nin güçlü olduğu yerlerde aday açıklamalarının ocak sonunu bulabileceğini belirtirken “Aday adayının çok olduğu ve elimizde olan Çankaya gibi yerlerde önseçime kapalı değiliz ama ilk olarak mevcut başkanın memnuniyet anketine bakılacak. Ona göre aday adayları için öncelikle kamuoyu yoklamaları ve anketlere bakılacak” diyor.

Sadece Kadıköy ve Çankaya için değil, CHP’nin yönettiği ve güçlü olduğu yerlerde önceliğin mevcut başkan üzerinden yapılan memnuniyet anketleri olduğu kaydediliyor. Sonraki çalışmaların bu anketlerin sonucuna göre yapılacağı aktarılıyor.

‘ÖNSEÇİM ZOR’

Çok fazla aday adayının olduğu yerde ön seçimin zor olacağını söyleyen parti yönetimi, “Önseçime kapalı değiliz ancak öncelikle kamuoyu yoklamaları ve anketlere bakılacak. Önseçim olursa bunların sonucu ve örgüte de danışılarak aday adayları arasında yapılacak bir elemeyle önseçim olur” değerlendirmesini yapıyor.

Ankara ve İstanbul’un ilçe açıklamalarında az farkla kaybedilen Etimesgut, Mamak, Üsküdar, Zeytinburnu gibi ilçelere öncelik verileceği söyleniyor. Partinin gelecek hafta yapacağı parti meclisi toplantısında da ağırlıklı olarak İstanbul’un ilçelerinin değerlendirileceği aktarılıyor. Parti yıl bitmeden yapacağı bir toplantı ile İstanbul’da kampanyasını resmen başlatmayı hedefliyor.

Aktur tatil sitesi
ETİKETLER: ,