DOLAR
32,1984
EURO
35,0155
ALTIN
2.505,54
BIST
11.049,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
30°C
Muğla
30°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
25°C
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C

Bodrum’da Hayalindeki Ev Arkadaşını Bul

Bodrum’da Hayalindeki Ev Arkadaşını Bul
A+
A-

Bodrum’da Hayalindeki Ev Arkadaşını Bul

Ege’nin mavi sularına nazır, güneşin her mevsim parıldadığı Bodrum’da mı yaşamak istiyorsun? Gümbet’in coşkusunda mı dalgalanmak, Merkez’in tarihi dokusunda mı kaybolmak, yoksa Turgutreis’in sakinliğinde huzur mu bulmak arzusundaydın? Hangi Bodrum’u seçersen seç, evde.org yeni ev paylaşımı sistemi ile hayallerindeki ev arkadaşını bulmak artık çok kolay!

Bodrum’un keyfini katlamak ve kira masraflarını paylaşmak için ortak bir evde yaşamayı denemeye ne dersin? evde.org’da kiralık oda seçeneklerimizle bütçene uygun bir ev arkadaşı bulabilir, Bodrum’un tadını doyasıya çıkarabilirsin.

Buraya tıklayarak hemen yeni odanı yada ev arkadaşını bul: https://evde.org/oda-ve-ev-arkadasi-arayanlar/bodrum/

Evde.org, ev arkadaşı arayanlar ve arayanlar için ideal bir platform. Sen de aradığın kriterleri belirleyerek sana en uygun ev arkadaşını bulabilirsin. Merkezi bir konumda mı ev arıyorsun, yoksa kampüse yakın mı olmak istiyorsun? Öğrenci misin, yoksa çalışan mısın yada memur musun? Bayan veya erkek ev arkadaşı mı tercih edersin? Tüm isteklerini evde.org’da filtreleyerek hayallerindeki ev arkadaşını kolayca bulabilirsin.

Evde.org’a üye olmak ise çok basit! Üyelik işlemini tamamladıktan sonra profilini oluşturabilir, aradığın ev arkadaşlığı kriterlerini belirleyebilir ve ilanlara göz atabilirsin. İlgilendiğin ilanlara başvurarak diğer ev arkadaşı adaylarıyla iletişime geçebilir, Bodrum’daki yeni ev arkadaşı maceranı başlatabilirsin.

evde.org ile Bodrum’da:

  • Farklı yaşam tarzlarına ve bütçelere uygun ev arkadaşı bulabilirsin.
  • Güvenli ve kullanımı kolay bir platformda ilan verebilir ve ilanlara göz atabilirsin.
  • Bodrum’daki ev arkadaşlığı deneyimlerini diğer kullanıcılarla paylaşabilir ve onlardan faydalanabilirsin.
  • Yeni insanlarla tanışabilir, sosyal çevreni genişletebilir ve Bodrum’da unutulmaz anılar biriktirebilirsin.

Bodrum’da yeni bir sayfa açmaya ve unutulmaz bir ev arkadaşlığı deneyimi yaşamaya hazırsan, hemen evde.org’a üye ol!

 

Aktur tatil sitesi