DOLAR
32,4445
EURO
34,7285
ALTIN
2.440,04
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
26°C
Muğla
26°C
Açık
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C

DEM Parti Bodrum seçim aracına saldırı

DEM Parti Bodrum seçim aracına saldırı
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren DEM Parti’nin Konacık Mahallesi’nde gece park halinde bulunan seçim minibüsüne kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından zarar verildiği açıklandı. Saldırıda aracın tekerlekleri patlatıldı ve Bodrum Belediye Başkan Adayları’nın fotoğraflarının yüzleri yırtıldı.

Saldırıdan sonra DEM Parti İlçe Örgütü, bugün İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şikayetçi oldu ve saldırganların bulunmasını istedi. Minibüs, sanayi sitesine götürülerek tamir ve onarımına başlandı.

DEM Parti Bodrum İlçe Eş Başkanları Hülya Bayar ve Ersin Yaşar, ortak açıklama yaparak saldırıyı kınadı. İlçe Eş Başkanları, “Gece saatlerinde olduğunu düşündüğümüz ve Konacık Mahallesi’nde bulunan seçim aracımıza dönük yapılan bu saldırıyı ilçe örgütümüz adına kınıyoruz. Bu faşist saldırıyı gerçekleştirenler hakkında suç duyurusunda bulunacağız. Daha önce de farklı illerdeki ofislerimize ve seçim araçlarımıza dönük saldırılar gerçekleştirildi. Bu saldırılarda ne yazık ki, hep cezasızlık politikası uygulandı. Partimize yönelik ırkçı saldırıların devamlılığı da bu cezasızlık politikalarının neticesidir. Yerel seçim öncesinde partimize dönük bu ırkçı provokasyonlar karşısında inanıyoruz ki, halkımız kendi partisini sahiplenerek bu saldırıları boşa düşürecektir. Bodrum Dem Parti olarak bizler hız kesmeden, adaylarımız ile birlikte seçim çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde açıklama gerçekleştirdi.

Kaynak: Anter Haber

velux