DOLAR
32,5431
EURO
34,9157
ALTIN
2.429,23
BIST
9.699,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
23°C
Muğla
23°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
26°C

DOĞAL MI? GAZ MI?

A+
A-
Aktur tatil sitesi

Doğal gaz olayı ülke için güzel bir gelişme, öncelikle emeği geçenleri tebrik ediyorum, haber doğru olmasa bile yine tebrik ediyorum. Çünkü kendi gemilerimizle ve Dünyayı sömüren ülkelerin söylemlerine, tehditlerine aldırmadan aramalar yapıyoruz bu önemli bir detaydır, ama konuşmayı dinlerken kendimi yine camide hissettim, özellikle damadı dinlerken.

Ben iyice kendimi kaptırmış cemaatle sanıyordum ki, konuşması bitti.

Ulan, az daha camiye abdestsiz geldim diye kendime küfretmeye başlıyordum..

Bu arada ben gazın çıkarılıp piyasaya sürüldüğünü görmeden,asla inanmam. Sadece bunlara da değil iktidardan muhalefete hiç birine güvenmiyorum, inanmıyorum onunda altını çizeyim çünkü kusura bakmasınlar ama bunların da diğerlerinin de az yalanlarını duymadık.

Ülkede siyasetçilere ciddi bir güven sorunu olduğu da kimse inkar edemez sanırım..

Zaten;hedef 2023 deyince direk modum düştü benim.

Yine bizi uzaya mı gönderiyorlar diye düşünmedim dersem yalan olur. Umarım doğru söylüyorlar ve yine hayali ihracat yapmıyorlardır.

Eğer bunu başarabilirlerse ve söyledikleri doğruysa memleketim adına sevinir, gurur duyar, başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere hepsini ayakta alkışlarım…..

Aktur tatil sitesi