DOLAR
32,3690
EURO
34,9519
ALTIN
2.325,69
BIST
9.095,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

En Güzel Sukulent Aranjmanları ile Sevdiklerinizi Mutlu Edin!

Son yıllarda popülerliğini arttıran sukulent, günümüzde ev ve iş yeri dekorasyonlarında sıklıkla kullanılıyor.

En Güzel Sukulent Aranjmanları ile Sevdiklerinizi Mutlu Edin!
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Son yıllarda popülerliğini arttıran sukulent, günümüzde ev ve iş yeri dekorasyonlarında sıklıkla kullanılıyor. Kendi içinde çeşitli türlere ayrılan bu bitki, özellikle bakımının kolay olması sebebiyle çok fazla ediliyor.

Diğer taraftan bu özellik, sukulentin hediye sektöründe de sıkça tercih edilmesini sağladı. Böylece özel günlerin en çok tercih edilen çiçekleri arasında yerini aldı. Hatta farklı sukulentlerle hazırlanan aranjmanların bazen diğer çiçek türlerinin önüne geçtiği zamanlar da olmadı değil.

Muhiku, 2018 yılından bu yana hazırladığı yenilikçi hediyelerle dikkat çekiyor. Sevdiklerinize en güzel hediyeleri en modern tasarımlarla sunan bu firma, ürün çeşitliliği arasında farklı çiçek türlerine de yer vermeye başladı.

Elbette Muhiku’nun çiçek türleri arasında şık sukulent aranjmanları da yer alıyor. Kadına ya da erkeğe gönül rahatlığıyla hediye edilebilecek bu hoş bitki, sizlere riskiz bir hediye deneyimi yaşatıyor.

Özellikle sevdiklerinize ne alacağınızı bilemediğiniz ve kararsızlığa düştüğünüz zamanlarda Muhiku’nun birbirinden şık sukulent aranjmanlarından birini sevdikleriniz için alabilirsiniz. Onlar için alacağınız sukulent aranjmanı ile hem o özel günü taçlandırabilir hem de onların yaşam alanlarında doğal bir etki yaratmalarına yardımcı olabilirsiniz.

Sevdiklerinize yeni iş hediyesi, doğum günü hediyesi, ev hediyesi ya da Anneler Günü hediyesi alırken bu aranjmanlar arasından seçim yapabilirsiniz. Tek bir özel anla sınırlandıramayacağımız bu hediyeyi dilediğiniz kişiye dilediğiniz zamanda armağan edebilirsiniz.

Sevdikleriniz için seçtiğiniz sukulent aranjmanlarını İstanbul içi aynı gün teslimat hizmetiyle sipariş edebilirsiniz. Saat 11.00’a kadar vereceğiniz sipariş pazar günü hariç haftanın her günü 12.00 – 18.00 saatleri aralığında teslim edilecektir.

Saksı Çiçekleri Bakımı Nasıl Olmalı?

Saksı çiçekleri türüne göre farklı gereksinimlere ihtiyaç duyarlar. Kimi çiçekler güneş ışığını çok severken, kimi çiçekler gün ışığına maruz kalmaktan hoşlanmazlar. Bu sebeple çiçeğinizin türünü belirlemeli ve ona göre bir yol izlemelisiniz.

Saksı çiçekleri her şeyden önce aydınlık bir ortamda büyümek isterler. Bu sebeple çiçeğinizi ihtiyacı olan ışığı alabileceği bir ortama koymalısınız. Daha sonra ise belli aralıklarla sulamalısınız. Sulama konusunda oldukça dikkatli olmalısınız. Çiçeğe gereğinden fazla su vermek toprağınızın sineklenmesine ve çiçeğin zarar görmesine neden olacaktır.

Birçok kişi saksı bitkisi alır almaz toprağını ve saksısını değiştirmek ister. Ancak bunu yapmamanızı tavsiye ederiz. Çünkü çiçeğinizin bulunduğu ortama alışması için ona zaman tanımalısınız. Henüz ortama alışmadan onu alışık olduğu topraktan ve saksıdan çıkarmak çiçeğinizin küsmesine ve gelişmemesine neden olabilir.

Muhiku’nun çiçek kategorisinde farklı türlerden saksı çiçekleri de yer alıyor. Özenle bakılan ve büyütülen saksı çiçekleri kaliteli toprak yapılarıyla dikkat çekiyorlar. Dolayısıyla çiçeğiniz size ulaştığı anda herhangi bir saksı değişimine ya da toprak değişimine ihtiyacınız kalmıyor.

Ancak çiçeğiniz geliştiği zaman ona rahat bir büyüme ortamı sunmak için daha büyük bir saksıya geçirmeniz gerecektir. Bunun için yapmanız gereken tek şey uygun boyutlarda bir saksı almak ve çiçeğe iyi gelecek toprak karışımını yapmak olacak.

Muhiku’nun saksı çiçekleri arasında çiçekli ve çiçeksiz olmaz üzere pek çok bitki türü var. Özenle büyütülmüş bu çiçeklerle yaşam alanınızda doğanın yumuşak dokunuşlarını hissedebilirsiniz.

Muhiku’yla Hediyeleriniz Çok Daha Özel!

Bir hediyeyi özel kılan nedir; pahalı olması mı yoksa her ayrıntısıyla sevdiklerinize hitap etmesi mi? Bize sorarsanız bir hediyenin değeri ona harcanan parayla ölçülemez. Sevdiğiniz birine elmaslarla bezeli bir kolye hazırlayabilirsiniz.

Eğer o kişi kolyeden hoşlanmıyorsa bu hediye onun için pahalı olan ve korunması gereken bir eşyadan öte geçemeyecektir. Dolayısıyla sevdikleriniz için hediye alırken manevi yönü güçlü olan ve onlara hitap eden eşyalar arasından seçim yapmalısınız.

Muhiku, geleneksel hediye anlayışına getirdiği yenilikçi çözümlerle sevdikleriniz için en özel hediyeyi hazırlamanıza yardımcı oluyor. Kendi kutunu yap hizmetiyle sizi kalıpların dışına çıkarıyor. Yani hediye alırken sizi yalnızca belli hediyeler arasından seçim yapmak zorunda bırakmıyor.

Kendi kutunu yap ile farklı kategorilerden seçilen yüzlerce ürün arasından sevdikleriniz için en doğru hediyelikleri seçebilirsiniz. Onlar için seçtiğiniz hediyelikleri tek bir kutuda bir araya getirebilirsiniz.

Örneğin, bir yakınınız yeni bir işe başladı. Her bir ayrıntısıyla ona hitap eden ve iş hayatında kullanabileceği bir hediye seçmek istiyorsunuz. Önce Muhiku’nun yeni iş hediyeleri kategorisinde yer alan kutularına şöyle bir göz gezdirmenizi tavsiye ederiz.

Eğer tam anlamıyla aradığınızı bulamadıysanız hemen kendi kutunu yap sayfasına geçebilirsiniz. Yeni iş hediyeleri kategorisinde yer alan hediyelerden aldığınız ilhamla kendi kutunuzu oluşturabilirsiniz.

Kendi kutunu yap sayfasında yer alan çay, kahve, French press, ajanda, defter, kitap, kupa, fincan ve çalışma ortamına hava katacak ürünlerle sıra dışı ve ilgi çekici bir kutu hazırlayabilirsiniz. Tabii ki bunu yaparken hediye alacağınız kişinin zevklerine yönelik seçimler yapmanızı tavsiye ederiz. Böylece Muhiku ile değer verdiğiniz o kıymetli insanlar için benzersiz bir hediye oluşturabilirsiniz.

Sevdikleriniz için en özel hediyeyi hazırlamak ve onlara benzersiz bir hediye deneyimi yaşatmak için Muhiku’yu ziyaret edebilirsiniz: https://muhiku.com/