DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
26°C
Muğla
26°C
Açık
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Acar Blu Karadeniz Etabı satışta!

Acar Blu Karadeniz Etabı satışta!
A+
A-

“Aile rezidans” kavramını Acar Blu’ya taşıyan Acarlar Şirketler Topluluğu’nun mücevher projesinde Karadeniz Etabı satışa sunuldu.

Acarkent’in en özel noktasında konumlu Acar Blu’da pazarlama ve satış süreci etaplar şeklinde yürütülürken, yerleşim ve yaşam süreci dizayn ediliyor. Pazarlama ve satış sürecinde sırasıyla Marmara – Boğaz – Orman Etaplarında tamamlanarak yerleşime geçilen Acar Blu’da; şimdi Karadeniz Etabı ile son perdeyi kapanıyor.

Acar Blu Karadeniz Etabı satışta!

Deniz seviyesinden 250 metre yükseklikte konumlanan Acar Blu; optimum villa büyüklüğünü daireye taşıyan, daireleri çevreleyen teraslar ile her odaya nefes aldıran, tüm yatak odalarında “insuit banyo” dizaynla, Türkiye’de ilk kez aile yaşamına hijyen ve otel konforu bir arada. Aile Rezidans özelliğine sahip Acar Blu, 250-270 m2 aralığında değişen 3+1 konutları ile Beykoz ve Acarkent’ de çevresel yapılaşmadan etkilenmeden kesintisiz ve engelsiz görsel zenginlik sunmakta. 40 m2’ye varan, her odadan kullanım özelliği ile daireyi çevreleyen teras büyüklüğünde balkonlar, katta bahçe keyfini “balkon bahçe”ye taşıyor.

Acar Blu Karadeniz Etabı satışta!

Acarlar Şirketler Topluluğu Pazarlama ve Satış Grup Başkanı Bilge Özdemir, Acar Blu Karadeniz Etabı’nda talebin sesine kulak verdiklerini belirtiyor. Bilge Özdemir, Karadeniz Etabı ile Acar Blu’da son perdenin kapanacağını ve bir daha tekrarı olmayacak bu “lüks ve konut dizaynı”nın görülmesini; yatırım veya yaşam amaçlı konut alacaklar için Acar Blu Karadeniz Etabı’nı ve Tip -3B özel örnek daireyi görmeden kararlarına yön vermemelerini öneriyor.

Acarkentlilerin, çevresel talebin istek ve önerilerini dikkate alarak daire tipleri geliştirildi. Daire talep yapısında, kişisel/ailesel tercihlerin, önceliklerin farklılıkları gözlenerek, dizaynlara yansıtıldı. Bu doğrultuda, daire gündüz ve gece yaşam olanları felsefesine göre iki ayrı bölüme ayrıldı.

TİP 3A’da 69,74 m2’lik gündüz yaşam alanlarına karşılık / 79,18 m2’ lik gece yaşam alanı; TİP 3B ise 64 m2’lik gündüz yaşam alanlarına karşılık / 87,30 m2’lik gece yaşam alanı sunuyor.

36,02 – 43,68 m2’lik suit ebeveyn yatak odaları ve 18,03 m2’den 22,01 m2’ye değişen suit yatak odaları, 1 veya 2 çocuklu aileler ve evde yardımcı ile yaşayanlara büyük konfor sağlıyor.

Aktur tatil sitesi